Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže BeSafe Ogledalo z lučko XL2

BeSafe Ogledalo z lučko XL2

besafe

BeSafe ogledalo je super praktičen pripomoček za lažji pregled nad otrokom med vožnjo. Kot zelo uporaben pripomoček se izkaže ob uporabi otroškega avtosedeža, ki je nameščen nasprotno smeri vožnje, saj preko avtomobilskega vzvratnega ogledala in BeSafe XL2 ogledala vidimo otroka v njegovem sedežu.

39.99 €
Izračun obrokov
13.10.2023

BeSafe OGLEDALO XL2 Z LUČKO

ZNAČILNOSTI

 • Še posebej priročen, ko je otrok nameščen v otroškem avtosedežu v nasprotni smeri vožnje
 • Optimalen pogled v tudi temi z nežno LED lučko na daljinsko upravljanje
 • Dimenzije: 27×20 cm
 • V kompletu z daljincem
 • Izredno trpežni materiali z opravljenim testom trčenja
 • Deluje na baterije (3xAA + 2xAAA), ki niso priložene
 • Možnost popolnoma čvrste namestitve na različne vzglavnike vseh znamk avtomobilov.
Ogledalo z lučko BeSafe XL2
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Besafe

Koristne blog objave

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj