Akcija velja do 11.12.2023
Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Nosilec stekleničke za otroški voziček RECARO Sadena / Celona

Nosilec stekleničke za otroški voziček RECARO Sadena / Celona

recaro

Popoln pripomoček na vsakem sprehodu: nosilec za stekleničko je idealno za hladen osvežilni napitek poleti ali topel napitek za hladnejše dni.

25.50 €
30.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 25.50 €

Izračun obrokov
12.12.2023

Držalo stekleničke za otroški voziček RECARO

Popoln pripomoček na vsakem sprehodu: nosilec za stekleničko se zlahka prilega ročaju vašega RECARO vozička. Vedno na dosegu roke in zahvaljujoč univerzalni velikosti ustreza vsem standardnim stekleničkam ali lončkom do 500 ml. Idealen za hladen osvežilni napitek poleti ali topel napitek za hladnejše dni. Nosilec za stekleničko / lonček lahko ostane nameščeno na ogrodju tudi, ko je voziček zložen in pripravljen za naslednji sprehod.

Kompatibilen z:

– Sadena
– Celona

Držalo stekleničke za voziček RECARO 1

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj