Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Rokavice za otroški voziček RECARO

Rokavice za otroški voziček RECARO

recaro

S še posebej toplimi rokavicami RECARO bo sprehod z otroškim vozičkom tudi pozimi prijetno topel! Rokavice so univerzalne.

59.99 €
Izračun obrokov
28.3.2023

Rokavice za otroški voziček RECARO

S posebej izdelanimi rokavicami RECARO vas na sprehodu z vašim otroškim vozičkom nič ne more ustaviti, niti hud mraz. Združljive so z vsemi otroškimi vozički RECARO, kot tudi drugih proizvajalcev.

Vaše roke bodo grele tudi v najnižjih zimskih temperaturah. Mehek prijeten flis greje prste in zapestja, vodoodporen material na zunanji strani pa ščiti pred vlago in mokroto. Univerzalne rokavice, ki se enostavno pritrdijo na ročaj vozička, zagotavljajo dovolj prostora za udobno manevriranje in jih lahko pustite obešene na ročaju, kadar koli vas vaš malček potrebuje.

Sodoben dizajn v nevtralni črni barvi ustreza vsem vozičkom, po sprehodu po mrazu pa lahko rokavice operete pri 30 stopinjah C.

RECARO rokavice za otroški voziček 1
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik vozičkov

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren voziček za vaše potrebe.

Poišči

Proizvajalci:

Recaro
Leclerc

Koristne blog objave

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica