Akcija velja do 25.9.2023
Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Rokavice za otroški voziček RECARO

Rokavice za otroški voziček RECARO

recaro

S še posebej toplimi rokavicami RECARO bo sprehod z otroškim vozičkom tudi pozimi prijetno topel! Rokavice so univerzalne.

59.99 €
Izračun obrokov
27.9.2023

Rokavice za otroški voziček RECARO

S posebej izdelanimi rokavicami RECARO vas na sprehodu z vašim otroškim vozičkom nič ne more ustaviti, niti hud mraz. Združljive so z vsemi otroškimi vozički RECARO, kot tudi drugih proizvajalcev.

Vaše roke bodo grele tudi v najnižjih zimskih temperaturah. Mehek prijeten flis greje prste in zapestja, vodoodporen material na zunanji strani pa ščiti pred vlago in mokroto. Univerzalne rokavice, ki se enostavno pritrdijo na ročaj vozička, zagotavljajo dovolj prostora za udobno manevriranje in jih lahko pustite obešene na ročaju, kadar koli vas vaš malček potrebuje.

Sodoben dizajn v nevtralni črni barvi ustreza vsem vozičkom, po sprehodu po mrazu pa lahko rokavice operete pri 30 stopinjah C.

RECARO rokavice za otroški voziček 1
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik vozičkov

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren voziček za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Bababing
Ergobaby
iCandy

Koristne blog objave

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj