Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Rokavice za otroški voziček RECARO

Rokavice za otroški voziček RECARO

recaro

S še posebej toplimi rokavicami RECARO bo sprehod z otroškim vozičkom tudi pozimi prijetno topel! Rokavice so univerzalne.

59.99 €
Izračun obrokov
28.2.2024

Rokavice za otroški voziček RECARO

S posebej izdelanimi rokavicami RECARO vas na sprehodu z vašim otroškim vozičkom nič ne more ustaviti, niti hud mraz. Združljive so z vsemi otroškimi vozički RECARO, kot tudi drugih proizvajalcev.

Vaše roke bodo grele tudi v najnižjih zimskih temperaturah. Mehek prijeten flis greje prste in zapestja, vodoodporen material na zunanji strani pa ščiti pred vlago in mokroto. Univerzalne rokavice, ki se enostavno pritrdijo na ročaj vozička, zagotavljajo dovolj prostora za udobno manevriranje in jih lahko pustite obešene na ročaju, kadar koli vas vaš malček potrebuje.

Sodoben dizajn v nevtralni črni barvi ustreza vsem vozičkom, po sprehodu po mrazu pa lahko rokavice operete pri 30 stopinjah C.

RECARO rokavice za otroški voziček 1

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj