Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Zimska vreča za otroški voziček RECARO Silent Grey

Zimska vreča za otroški voziček RECARO Silent Grey

recaro

RECARO se nikoli ne pusti presenetiti ničemur, mrazu prav zagotovo ne. V zimski vreči za otroške vozičke RECARO bo vašemu malčku toplo in bo užival v udobni vožnji tudi v hladnejšem vremenu.

94.90 €
Izračun obrokov
23.3.2023

Zimska vreča za otroški voziček RECARO

Otrok je v zimski vreči lepo zapet v mehkem prijetnem flisu, zaščiten pred vlago in mokroto z vodoodbojnim materialom na zunanji strani vreče. Tkanina na predelu stopal je odporna na umazanijo in enostavna za čiščenje, tako da so vse skrbi glede blatnih čeveljčkov odveč. Reže za pasove omogočajo enostavno namestitev vreče na sedežni del vozička, vsestranska zadrga na sprednji strani pa vam omogoča, da otroka hitro zavijete vanjo. Zimska vreča je enostavna za čiščenje in v celoti pralna v stroju, zato ste vedno pripravljeni na naslednji sprehod.

RECARO-zimska-vreča-za-otroški-voziček-1a
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik vozičkov

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren voziček za vaše potrebe.

Poišči

Proizvajalci:

Recaro
Leclerc

Koristne blog objave

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica