Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Zimska vreča za otroški voziček RECARO Silent Grey

Zimska vreča za otroški voziček RECARO Silent Grey

recaro

RECARO se nikoli ne pusti presenetiti ničemur, mrazu prav zagotovo ne. V zimski vreči za otroške vozičke RECARO bo vašemu malčku toplo in bo užival v udobni vožnji tudi v hladnejšem vremenu.

104.95 €
Izračun obrokov
28.2.2024

Zimska vreča za otroški voziček RECARO

Otrok je v zimski vreči lepo zapet v mehkem prijetnem flisu, zaščiten pred vlago in mokroto z vodoodbojnim materialom na zunanji strani vreče. Tkanina na predelu stopal je odporna na umazanijo in enostavna za čiščenje, tako da so vse skrbi glede blatnih čeveljčkov odveč. Reže za pasove omogočajo enostavno namestitev vreče na sedežni del vozička, vsestranska zadrga na sprednji strani pa vam omogoča, da otroka hitro zavijete vanjo. Zimska vreča je enostavna za čiščenje in v celoti pralna v stroju, zato ste vedno pripravljeni na naslednji sprehod.

RECARO-zimska-vreča-za-otroški-voziček-1a

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj