Domov Otroški avtosedeži Otroški avtosedež AXKID Spinkid i-Size [40-105 cm] Granite Melange

Otroški avtosedež AXKID Spinkid i-Size [40-105 cm] Granite Melange

axkid
ISOFIX Od rojstva do 4.5 let

Axkid Spinkid je vrtljiv avtosedež, ki vam kot staršu olajša vsakdanje življenje. Udobna funkcija obračanja za 180 stopinj omogoča enostavno rokovanje, hkrati pa nudi ogromne varnostne prednosti vožnje nasprotno smeri.

399.90 €
499.90 €

Akcijska cena velja do: 27.05.2024

Izračun obrokov leanpay
31.5.2024 time

Otroški avtosedež AXKID Spinkid i-Size

Najvišje udobje za večjo varnost

Pomemben del varnosti je, da se otrok v avtosedežu počuti udobno. Axkid Spinkid je opremljen z mehkim vrhunskim tekstilom za maksimalno udobje vašega otroka.

Oporne blazine za dojenčke so dodatni in prilagodljivi vložki, ki omogočajo oporo vašega otroka v najbolj udobnem položaju in hkrati nudijo dodatno zaščito manjšemu otroku v najvarnejšem položaju v avtosedežu.

Otroški-avtosedež-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-8

Prilagodljiv vrtljiv avtosedež

“Vsi otroci rastejo različno hitro, zato se bo prilagodljiv avtosedež, kot je Axkid Spinkid, prilagodil vsem potrebam vašega otroka.

Naslon za glavo je opremljen z 12 različnimi nastavitvami višine, zaradi katerih ga je zelo priročno prilagoditi višini vašega otroka. Samo z eno roko in korak po koraku lahko dvignete naslon za glavo, ko vaš otrok raste. To skupaj s sistemom Advanced Sleep Well System omogoča naklon sedeža vse do 42 stopinj. Zaradi tega je Axkid Spinkid resnično odličen avtosedež, obrnjen nazaj, ki ga lahko uporabljamo od najmanjšega do večjega otroka.

Dodaten prostor za noge zagotavljata tudi izdolbena zasnova varnostnega loka in prilagodljivost dodatni 7° kota varnostnega loka. Tako ima vaš otrok do 14 cm prostora za noge in hkrati možnost, da se lažje prilagodi vašemu avtomobilu.”

Otroški-avtosedež-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-5

Švedska varnost vožnje nasprotno smeri

Dokazano je, da je vožnja nasprotno smeri, do petkrat varnejša od vožnje v smeri proti naprej, zato Axkid vedno priporoča, da svojemu otroku omogočite vožnjo obrnjen nazaj čim dlje.

Potovanje v avtosedežu, obrnjenem nazaj, znatno zmanjša udarne sile, ki v primeru nesreče delujejo na otrokov občutljivi vrat, in z Axkid ste lahko prepričani, da vaš otrok potuje v najvarnejši smeri – obrnjen nazaj.

Otroški avtosedež Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-10

ZAKAJ IZBRATI AXKID?

Axkid je švedski proizvajalec otroških avtosedežev s strastjo do varnosti otrok na cestah. Njihov cilj je potovanje otrok, nameščenih nasprotno smeri vožnje čim dlje.

Verjamejo, da gredo varnost, udobje in uporaba z roko v roki. Izboljšani standardi varnosti in večja ozaveščenost staršev rešujejo življenja otrok.

Za Axkid se rešitev skriva v vožnji, obrnjeni nazaj, čim dlje.
Otroški-avtosedež-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-13

VOŽNJA NASPROTNO SMERI JE DO 5-KRAT VARNEJŠA

Vožnja nasprotno smeri je do 5-krat varnejša, zato so pri Axkid ponosni, da lahko ponudijo pravo vožnjo nasprotno smeri podaljšano vse do pribl. 6-7 let starosti.

Preberi več – BLOG

axkid-vzratna-vožnja

Avtosedež z Easy 180 Swivel

S samo enim gumbom lahko obrnete avtosedež tako, da je obrnjen proti vratom in imate enostaven dostop do vašega otroka, ko ga nameščate v in iz avtomobila.

Sistem enostavne namestitve

Pravilna namestitev je ključnega pomena za varnost vašega otroka v primeru nesreče. Zato otroški avtosedež Axkid Spinkid pravilno in varno namestimo v samo petih preprostih korakih v manj kot 30 sekundah. Temu pri Axkid pravijo: sistem enostavne namestitve.

Sistem Easy Installation, ki je predstavljen na Axkid Spinkid, ima ISOFIX konektorje za enostavno namestitev v avto. Za namestitev podaljšamo ISOFIX konektorje in jih pritrdimo na pritrdilne točke ISOFIX v vozilu le z enim klikom. Avtosedež se nato le še potisne proti naslonjalu avtomobilskega sedeža, da se samodejno učvrsti in pripravljen je na uporabo.

Otroški-avtosedež-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-11

Vodilni varnostni sistem na svetu iz Švedske

Axkid Spinkid je opremljen z vrhunskim pasom in varnostnim sistemom švedskega ponudnika tehnologije Holmbergs®. Vsaka komponenta, od zaponke do pasu, je testirana zunaj predpisov, da se zagotovi vrhunska kakovost in zmogljivost, ki odlikuje vodilnega v svetu.

Otroški-avtosedež-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-2

Pri kateri starosti otroka lahko uporabljam vrtljivi sedež?

Seveda se od otroka do otroka razlikuje, a z Axkid Spinkidom lahko vrtljivi avtosedež uporabljate vse od novorojenčka (40 cm), pa do približno 4. leta starosti. Vrtljiv avtosedež s svojimi prilagodljivimi lastnostmi omogoča enostavno namestitev otrok različnih starosti in velikosti.

Otroški-avtosedež-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-7

Enostavno vsakodnevno rokovanje z Axkid Spinkid

Vrtljivi avtosedež Axkid Spinkid omogoča enostavno namestitev in pripenjanje otroka v avtosedež. S samo enim gumbom lahko sedež preprosto zavrtite proti vratom in tako dostopate do otroka.

Prilagodljivost vrtljivega avtosedeža omogoča ne le priročno namestitev vašega otroka v avtosedež in iz njega, ampak tudi vam kot staršem nudi udobnejši položaj, ko otroka pripenjate v avtosedež. Dodatno podporo zagotavljajo magnetna držala, ki so na vsaki strani avtosedeža, ki odmaknejo pas med polaganjem otroka v sedež.

Otroški-avtosedež-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-1

Blazina za podporo dojenčka
S priloženim in prilagodljivim vložkom za podporo dojenčku bo tudi najmanjši otrok varno in udobno potoval v Axkid Spinkid.

Nastavljiv varnostni lok
Edinstvena prilagodljivost varnostnega loka omogoča lažjo namestitev v vaš avto in hkrati lahko nudi dodaten prostor za noge vašega otroka.

Advanced Sleep Well System
Več položajev za udoben počitek, ki jih je mogoče prilagoditi med vožnjo, kar olajša iskanje popolnega položaja za vašega otroka.

12 višinskih položajev naslona za glavo

ASIP

Magnetno držalo za pas

Vrhunski tekstil za dolgo dobo uporabe

Tehnologija absorbiranja sil

Sistem enostavne namestitve

Enostavna funkcija vrtljivosti za 180 stopinj

TEHNIČNI PODATKI

UN R129/02 (i-Size)
do približno 4 leta
do 18 kg
40 – 105 cm
14,5
44 / 63 / 63 cm
avtosedež AXKID Spinkid isofix baza
Snemljiva prevleka, pralna v pralnem stroju na 30 stopinj.
Prosimo upoštevajte, da je navedeni starostni razpon le smernica, ki temelji na povprečnih vrednostih, in ne omejuje ali jamči dobe uporabe.
Barve na slikah se lahko razlikujejo od originala.

Koristne blog objave

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

image

Kako izbrati otroški avtosedež?

image

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

image

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

image

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo