Domov Igrače Talna sestavljiva cesta

Talna sestavljiva cesta

Ni določen

Veliki komplet za gradnjo cest je narejen iz trpežnega filca. Otroci po svojih željah oblikujejo ceste. Vsi deli so natisnjeni na obeh straneh, kar omogoča dodatne in različne razporeditve ulic. Priložena sta 2 lesena avtomobilčka.

58.50 €
65 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 58.50 €

Izračun obrokov leanpay
19.6.2024 time

Veliki komplet za gradnjo cest je narejen iz trpežnega filca.

Otroci po svojih željah oblikujejo ceste. Vsi deli so natisnjeni na obeh straneh, kar omogoča dodatne in različne razporeditve ulic. Priložena sta 2 lesena avtomobilčka.

  • Priporočena starost: 2+
  • Število delov: 30
talna-sestavljiva-cesta-1

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

image

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

image

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

image

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

image

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo