Akcija velja do 4.12.2023
Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke BABYZEN by RECARO zimska vreča Pink

BABYZEN by RECARO zimska vreča Pink

babyzen

Mehka, udobna in podložena s flisom- zimska vreča je idealna za vozičkanje v hladnejših mesecih! Prostoren kroj vreče bo zagotavljal, da bo vaš malček v njej zavit kot v kokonu, vseeno pa bo imel dovolj prostora za sproščeno premikanje. Zračenje zagotavlja optimalno reguliranje toplote. Zimsko vrečo namestite na voziček skozi luknje za 5-točkovni varnostni pas- tako je otrok na toplem in obenem varno pripet s pasovi. Vrečo v trenutku z zadrgami namestite in snamete z vozička.

98.00 €
Izračun obrokov
8.12.2023

BABYZEN by RECARO zimska vreča Pink

Mehka, udobna in podložena s flisom- zimska vreča je idealna za vozičkanje v hladnejših mesecih!

Prostoren kroj vreče bo zagotavljal, da bo vaš malček v njej zavit kot v kokonu, vseeno pa bo imel dovolj prostora za sproščeno premikanje. Zračenje zagotavlja optimalno reguliranje toplote. Zimsko vrečo namestite na voziček skozi luknje za 5-točkovni varnostni pas- tako je otrok na toplem in obenem varno pripet s pasovi. Vrečo v trenutku z zadrgami namestite in snamete z vozička.

BABYZEN-zimska-vreča-Pink-1

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj