Domov Igrače Lesen voziček Pinolino Maxi

Lesen voziček Pinolino Maxi

pinolino

Priročen in funkcionalen: zaradi velike nakladalne površine in nosilnosti lahko z njim prevažamo stvari in potrebščine enostavno, varno in udobno.

199.00 €
Izračun obrokov leanpay
31.5.2024 time

Lesen voziček Pinolino Maxy

Lesen voziček Pinolino Maxi nudi s gumijastimi kolesi, železno premo, snemljivim zgornjim nakladalnim delom in nosilnostjo kar 80 kg, resnično vsestransko uporabnost

 • Masiven les topola, neobdelan
 • Kovinsko ogrodje, prašno barvano v rdeči barvi
 • D 92 cm, Š 62 cm, V 59 cm
 • Nakladalna površina: D 73 cm, Š 33 cm, V 23 cm
 • Zgornji del je popolnoma snemljiv, s čimer je voziček lažje transportirati
 • Nosilnost: 80 kg
 • Voziček je namenjen le za transport stvari in potrebščin.
Lesen voziček Pinolino Maxi 2

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kako poganjalček spodbuja otrokov razvoj

Ste že kdaj opazovali, kako se vaš malček z veseljem zapodi po dvorišču na svojem poganjalčku? Morda ste se spraševali, ali je to le igra ali pa ima ta dejavnost tudi dolgoročne koristi za razvoj vašega otroka.

image

Kako vašega novorojenčka varno pripeljati domov iz porodnišnice

Ni mnogo bolj ganljivih trenutkov, kot je ko prvič pripeljete svojega novorojenčka domov iz porodnišnice. Preplavi vas občutek ponosa, sreče in nežnosti, hkrati pa se pojavi tudi skrb za varnost vašega malega zaklada na poti.

image

5 nasvetov za organizacijo otroških igračk

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili pet preprostih nasvetov, ki vam bodo olajšali to nalogo:

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo