Akcija velja do 11.12.2023
Domov Igrače Lesen voziček Pinolino Maxi

Lesen voziček Pinolino Maxi

pinolino

Priročen in funkcionalen: zaradi velike nakladalne površine in nosilnosti lahko z njim prevažamo stvari in potrebščine enostavno, varno in udobno.

199.00 €
Izračun obrokov
12.12.2023

Lesen voziček Pinolino Maxy

Lesen voziček Pinolino Maxi nudi s gumijastimi kolesi, železno premo, snemljivim zgornjim nakladalnim delom in nosilnostjo kar 80 kg, resnično vsestransko uporabnost

 • Masiven les topola, neobdelan
 • Kovinsko ogrodje, prašno barvano v rdeči barvi
 • D 92 cm, Š 62 cm, V 59 cm
 • Nakladalna površina: D 73 cm, Š 33 cm, V 23 cm
 • Zgornji del je popolnoma snemljiv, s čimer je voziček lažje transportirati
 • Nosilnost: 80 kg
 • Voziček je namenjen le za transport stvari in potrebščin.
Lesen voziček Pinolino Maxi 2

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj