Domov Igrače Lesen voziček Pinolino Maxi

Lesen voziček Pinolino Maxi

pinolino

Priročen in funkcionalen: zaradi velike nakladalne površine in nosilnosti lahko z njim prevažamo stvari in potrebščine enostavno, varno in udobno.

199.00 €
Izračun obrokov
23.3.2023

Lesen voziček Pinolino Maxy

Lesen voziček Pinolino Maxi nudi s gumijastimi kolesi, železno premo, snemljivim zgornjim nakladalnim delom in nosilnostjo kar 80 kg, resnično vsestransko uporabnost

  • Masiven les topola, neobdelan
  • Kovinsko ogrodje, prašno barvano v rdeči barvi
  • D 92 cm, Š 62 cm, V 59 cm
  • Nakladalna površina: D 73 cm, Š 33 cm, V 23 cm
  • Zgornji del je popolnoma snemljiv, s čimer je voziček lažje transportirati
  • Nosilnost: 80 kg
  • Voziček je namenjen le za transport stvari in potrebščin.
Lesen voziček Pinolino Maxi 2

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica