Domov Na zraku Trax vlečna vrv za kolo

Trax vlečna vrv za kolo

trax

TRAX PRO je priročna naprava, ki se enostavno namesti na kolo in omogoča vleko drugega kolesa. Uporablja se za vleko tako odraslega kot malega kolesarja. Vleko zagotavljata močna in trpežna žica in mehanski sistem, oblikovan tako, da žico avtomatsko shrani nazaj v ohišje in tako prepreči kakršno koli zapletanje med kolesa. Zagotovo je trenutno eden izmed najbolj udobnih, učinkovitih in praktičnih sistemov za povezavo dveh koles v tandem. Koristi se jo lahko tudi z e-kolesi.

49.90 €
Izračun obrokov
22.4.2024

Glavni namen sistema TRAX je deljenje ljubezni do kolesarjenja s komer koli, ne glede na stopnjo fizične pripravljenosti in obvladanja kolesarskih veščin enega ali drugega kolesarja.

Omogoča izjemno enostavno pripenjanje in odpenjanje enega kolesa na drugega – v pol minute lahko spremeniš 2 samostojni kolesi v tandem in nadaljuješ z vožnjo.

Izjemno praktično v primeru, ko so z nami na kolesarski turi otroci ali fizično manj sposobni družinski člani, prijatelji.

Kot odlična rešitev se izkaže tudi v primeru, da pride do okvare enega kolesa, saj je Trax lahko vedno pri roki – bodisi nameščen na sedežno oporo, ali pa shranjen v nahrbtniku ali žepu kolesarske majice.

Tehta le 130 g, zato zagotovo ne bo prehudo breme.

Trax vlečna vrv 1

Preprosta in učinkovita uporaba je bil glavni cilj, na katerem temelji zasnovan TRAX, zato pri montaži in uporabi ne potrebujemo dodatnega orodja. TRAX PRO se namesti v manj kot minuti s pomočjo priloženega traku z zanko.

Naprava se pritrdi s trakom in priloženo zaponko. Namesti se lahko na sprednje ali zadnje kolo – na različne dele kolesa, zato je primeren za vse vrste koles. Namestimo ga lahko spredaj (dolgi in strmi spusti) ali zadaj, kot običajno.

Vlečna vrvica je izdelana iz polietilena visoke gostote in ima mehanizem, ki vrvico avtomatsko shrani v ohišje, ko ni pod obremenitvijo, s čimer se izniči možnost, da bi se vrvica ob izgubi napetosti zapletla med kolesa.

Odpravite se na kolesarski izlet, ki si ga prej nikoli ne bi upali obiskati skupaj z otroci!

 

Trax vlečna vrv 4

Namestitev:

Možnosti namestitve:

 • Spredaj: krmilo ali na rob okvirja;
 • Zadaj: pod sedež ali sedežno oporo;

Uprabna je v različnih situacijah, s katerimi se srečamo med kolesarjenjem:

 • utrujenost mlajših kolesarjev;
 • strmi in dolgi vzponi;
 • dolgi in strmi spusti;
 • pretrgana veriga;
 • poškodavan menjalnik ali gonilka;
 • vlečenje otroškega kolesa na strmih vzponih in daljši kolesarskih izletih;
Trax-vlečna-vrv-namestitev

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI

črna
130 g
65x65x45 mm
S priloženim trakom Vrv ni elastična Dovoljena največja skupna teža vlečenega kolesarja: 120 kg Največja priporočena hitrost vleke: 10 km/h. Brez dodatnega orodja Dolžina izvlečene vrvi: 220 cm Primerna tudi za e-kolesa
1 x TRAX PRO kolesarsko vlečno vrv 1 x pritrdilni tekstilni trak 1 x navodila za uporabo

Koristne blog objave

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo