Domov Igrače Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta Mint / siv

Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta Mint / siv

pinolino

Pinolino tobogan ”Lotta” je vsekakor prava zvezda otroške sobe! Moderen dizajn in priloženi nalepki poskrbijo, da bo spuščanje po slonjem rilcu prava zabava za male in velike.

300 €
Izračun obrokov

Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta mint /siv

Zaradi premišljene konstrukcije in stopnic, ki so odporne na mnogo korakov po njih, je Lotta še posebej stabilna igrača, ki se ne nagiba. Zaradi kakovostne izdelave je tobogan odličen spremljevalec več let.

  • S tremi stopnicami za varno vzpenjanje
  • MDF, belo lakiran
  • D 155 cm, Š 45 cm, V 68 cm, teža 23 kg
  • Naklonski kot: 24 stopinj
  • Priloženi dve nalepki za še bolj individualen izgled
  • Obremenjivost: 60 kg
  • Priporočljiv za otroke med 2 in 5 leti starosti.

 

Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta mint-siv 6

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Na mirno pot z dojenčkom

Vožnja v avtomobilu z dojenčkom je lahko povsem drugačna od voženj, ki ste jih bili vajeni preden ste postali starši. Preberite si nekaj naših nasvetov za mirnejšo, zadovoljno in varno pot, tako za vas kot za dojenčka! >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  • "Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta Mint / siv" ne morete dodati v košarico, ker ni na zalogi.
Košarica
Vaša košarica je praznaVrni se nazaj