Akcija velja do 11.12.2023
Domov Igrače Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta bel

Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta bel

pinolino

Pinolino tobogan ”Lotta” je vsekakor prava zvezda otroške sobe! Moderen dizajn in priloženi nalepki poskrbijo, da bo spuščanje po slonjem rilcu prava zabava za male in velike.

270.00 €
300 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 270.00 €

Izračun obrokov

Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta bel

Zaradi premišljene konstrukcije in stopnic, ki so odporne na mnogo korakov po njih, je Lotta še posebej stabilna igrača, ki se ne nagiba. Zaradi kakovostne izdelave je tobogan odličen spremljevalec več let.

 • S tremi stopnicami za varno vzpenjanje
 • MDF, belo lakiran
 • D 155 cm, Š 45 cm, V 68 cm, teža 23 kg
 • Naklonski kot: 24 stopinj
 • Priloženi dve nalepki za še bolj individualen izgled
 • Obremenjivost: 60 kg
 • Priporočljiv za otroke med 2 in 5 leti starosti.

 

Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta 5

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj