Domov Igrače Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta bel

Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta bel

pinolino

Pinolino tobogan ”Lotta” je vsekakor prava zvezda otroške sobe! Moderen dizajn in priloženi nalepki poskrbijo, da bo spuščanje po slonjem rilcu prava zabava za male in velike.

199.99 €
300 €

Akcijska cena velja do: 27.05.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 199.99 €

Izračun obrokov leanpay
31.5.2024 time

Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta bel

Zaradi premišljene konstrukcije in stopnic, ki so odporne na mnogo korakov po njih, je Lotta še posebej stabilna igrača, ki se ne nagiba. Zaradi kakovostne izdelave je tobogan odličen spremljevalec več let.

 • S tremi stopnicami za varno vzpenjanje
 • MDF, belo lakiran
 • D 155 cm, Š 45 cm, V 68 cm, teža 23 kg
 • Naklonski kot: 24 stopinj
 • Priloženi dve nalepki za še bolj individualen izgled
 • Obremenjivost: 60 kg
 • Priporočljiv za otroke med 2 in 5 leti starosti.

 

Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta 5

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

image

Kako izbrati otroški avtosedež?

image

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

image

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

image

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo