Domov Igrače Lesen poganjalec Pinolino Johann

Lesen poganjalec Pinolino Johann

pinolino

Leseno otroško ravnotežno kolo - poganjalec bo odličen spremljevalec vašega malčka na vsaki vožnji, bodisi po parku ali mestnih ulicah.

114 €
Izračun obrokov
22.4.2024

Lesen poganjalec Pinolino Johann

Leseni poganjalec ‘Johann’ bo z 8-kratno višinsko nastavitvijo oblazinjenega sedeža otrokov zvest spremljevalec mnogo let. S poganjalcem brez pomožnih kolesc otrok krepi koordinacijo, reakcijo in ravnotežje

 • Masiven les breze, lakiran belo in brezbarvno
 • D 85 cm, Š 38 cm, V 55 cm
 • Gume iz EVA pene
 • Sedež nastavljiv na 8 različnih višin
 • Priporočljiv za otroke med 2 in 5 leti starosti.
Lesen poganjalec Pinolino Johann 3

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo