Akcija velja do 27.3.2023
Domov Igrače Lesen poganjalec in tricikel Pinolino Oskar bel

Lesen poganjalec in tricikel Pinolino Oskar bel

pinolino

Lesen tricikel je odlična zabava na daljših sprehodih po naravi, hkrati pa spodbuja ravnotežje in motorične sposobnosti. Tricikel kasneje preprosto spremenimo v praktično ravnotežno kolo -poganjalec, ko otrok pridobi samozavest in občutek za vožnjo. Oskar bo s 4-kratno višinsko nastavitvijo oblazinjenega sedeža in konfiguracijo iz tricikla v dvokolesni poganjalec otrokov zvest spremljevalec mnogo let.

160.00 €
Izračun obrokov
29.3.2023

Lesen poganjalec in tricikel Pinolino Oskar bel

Enostavna pretvorba iz trikolesnika v dvokolesni poganjalec, s katerim otrok krepi koordinacijo, reakcijo in ravnotežje.

 • Masiven les bukve, lakiran belo in brezbarvno
 • D 93 cm, Š 48 oz. 39 cm (kot 2-kolesni poganjalec), V 54 cm
 • Teža 3,5 kg
 • Gume iz EVA pene
 • Blaženje in mehko vzmetenje kot pri pnevmatikah
 • Jeklena platišča
 • Sedež nastavljiv na 4 različne višine (na 31, 33, 36 in na 39 cm)
 • Priporočljiv za otroke od 2 leti starosti.
Lesen poganjalec in tricikel Pinolino Oskar 4

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo