Domov Igrače Lesen voziček za učenje hoje gasilski avto Pinolino Fred

Lesen voziček za učenje hoje gasilski avto Pinolino Fred

pinolino

Viu viu viu že hitimo na pomoč! Čudovit gasilski avto, ki ga bo z veseljem vozil naokrog vsak mali gasilec! Lesen voziček za učenje hoje Pinolino Fred je pravi spremljevalec, ko otrok prične delati prve korake.    

104.25 €
139.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 104.25 €

Izračun obrokov
26.2.2024

Lesen voziček za učenje hoje gasilski avto Pinolino Fred

Za vse gasilce in njihove nujne pripomočke in opremo je v gasilskem vozilu več kot dovoj prostora tako na sprednji klopi vozila kot tudi v zadnjem, tovornem delu avta.

Dobro premišljen sistem zavore poskrbi, da bodo prvi koraki trdni, varni in gotovi- zavoro nastavimo povsem enostavno in brezstopenjsko.

Robusten in stabilen voziček nudi otroku varno stojo, s prijemanjem za ročaj ni nevarnosti, da bi se voziček prevrnil.

 • Višina ročaja: 46 cm
 • D 53 cm, Š 38 cm, V 48 cm
 • Masiven: MDF, pisano lakiran
 • Gumirana kolesa, kovinska prema
 • Z zavornim sistemom, ki ga nastavljamo brezstopenjsko
 • S snemljivim zabojem za gasilske pripomočke
 • Priporočljiv za otroke od 1 leta starosti
Lesen voziček za učenje hoje gasilski avto Pinolino Fred 6

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Na mirno pot z dojenčkom

Vožnja v avtomobilu z dojenčkom je lahko povsem drugačna od voženj, ki ste jih bili vajeni preden ste postali starši. Preberite si nekaj naših nasvetov za mirnejšo, zadovoljno in varno pot, tako za vas kot za dojenčka! >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj