Akcija velja do 25.9.2023
Domov Igrače Lesen zaboj za igrače na kolesih Pinolino Jim siv

Lesen zaboj za igrače na kolesih Pinolino Jim siv

pinolino

Pospravljanje igračk s Pinolino Jimom postane zabava! V lesenem zaboju za igrače je več kot dovolj prostora za vse najljubše igrače.

82.43 €
109.90 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 82.43 €

Izračun obrokov
27.9.2023

Lesen zaboj za igrače na kolesih Pinolino Jim siv

Zahvaljujoč priročni vrvici za vlečenje zaboj odpeljemo vsepovsod, kjer so igrače, ki jih je treba pospraviti. Pokrov je snemljiv, njegova nosilnost je 20 kg, s super mehkim oblazinjenjem pa lahko služi tudi kot klopca za odmor pred naslednjimi igrivimi dogodivščinami.

  • V trendovski sivo rjavi izvedbi bo pravi očarljivec v vsaki otroški sobi
  • Lakiran MDF
  • D 50 cm, Š 36 cm, V 36 cm
  • Gumirana lesena kolesa.
Lesen zaboj za igrače na kolesih Pinolino Jim sivi 4

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj