Domov Otroški avtosedeži Otroški avtosedež BeSafe iZi Flex Fix 2 i-Size [15-36 kg][100-150 cm] Fresh Black Cab

Otroški avtosedež BeSafe iZi Flex Fix 2 i-Size [15-36 kg][100-150 cm] Fresh Black Cab

besafe

BeSafe iZi Flex Fix 2 i-Size je naslednik večkrat nagrajenega avtosedeža BeSafe iZi Flex FIX i-Size, odobren v skladu z najnovejšim standardom UN R129-02. Za zagotavljanje maksimalne zaščite otroka je iZi Flex Fix 2 opremljen s tri plastno stransko zaščito in naslonom za glavo, posebej oblikovanim za najvišjo raven udobja in varnosti.

279.20 €
349.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 279.20 €

Izračun obrokov
25.4.2024

Otroški avtosedež BeSafe iZi Flex Fix 2 i-Size

od 15 do 36 kg
od 4 do 12 let
100-150 cm

BeSafe iZi Flex FIX 2 i-Size jahač z naslonom je naslednik večkrat nagrajenega modela BeSafe iZi Flex FIX i-Size. Zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje z naslonjalom, ki raste z otrokom in ima možnost nagiba v položaj za spanje. Praktičnost uporabe za starše zagotavljajo: enostavno pripenjanje otroka, preprosta namestitev sedeža, katerega naslonjalo je prilagojeno različnim tipom avtomobilskih sedežev.

Edinstvena fleksibilnost

Višina avtosedeža je enostavno prilagodljiva od 100 do 150 cm, dostop do nastavitve višine je z obeh strani sedeža, tudi ko otrok sedi v njem. Možnost odstranitve stranske zaščite SIP omogoča večjim družinam, da v eni vrsti namestijo do tri osebe/avtosedeže.

otroski-avtosedez-besafe-flex-fix-isize-100-150-cm-15-36-kg-lifestyle

Vrhunska varnost

Da bi otroku zagotovili maksimalno zaščito, je BeSafe jahač z naslonom Flex FIX 2 i-Size opremil z inovativnim modularnim sistemom s tremi plastmi zaščite pri bočnem trku. Dodatno zaščito SIP+ lahko po potrebi odstranite, še posebej, če so v avtu nameščeni trije sedeži v eni vrsti. Vzglavnik v obliki črke V zagotavlja udoben položaj in oporo za spanje, otrokom pa nudi širok pogled izven avtomobila. Sedež nima rokonaslonov, ima pa namesto njih mednožno zaponko, ki se zgleduje po nosečniškem pasu BeSafe, ki pomaga ohranjati medenični pas v optimalnem položaju na otrokovih bokih.

otroski-avtosedez-besafe-flex-fix-isize-100-150-cm-15-36-kg-lifestyle-2

Vrhunska varnost

 • V skladu z novo uredbo ZN R129
 • PAD+ za dodatno zaščito brade in prsnega koša
 • ISOfix priključki, ki jih je mogoče zakleniti, omogočajo enostavno namestitev in preprečujejo nepravilno uporabo
 • Dodatna bočna zaščita (SIP+)
 • Vodila za pas za optimalno namestitev pasu.

Maksimalno udobje

 • Naslon za glavo posebej oblikovan za boljši pogled in oporo pri spanju
 • Enostavna nastavitev višine za rast z otrokom
 • PAD+ za dodatno udobje
 • Možnost nagiba
 • Vgrajen ročaj za prenašanje.

TEHNIČNI PODATKI

v smeri vožnje
Isofix in s 3-točkovnim avtomobilskim pasom
od približno 4 do 12 let
UN R129 (i-Size)

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo