Domov Otroški avtosedeži Skupina avtosedežev Skupina 2/3 (15-36 kg) Otroški avtosedež BeSafe iZi Flex S FIX črna notranjost avtomobila

Otroški avtosedež BeSafe iZi Flex S FIX črna notranjost avtomobila

Ni določen

BeSafe iZi Flex S FIX je enostavnejša različica nagrajenega avtosedeža iZi Flex FIX i-Size. Avtosedež je odobren v skladu s standardom ECE R44-04 in temelji na enakem edinstvenem konceptu kot iZi Flex FIX i-Size, ki omogoča namestitev do treh sedežev/oseb v eni vrsti.

237.15 €
279.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 237.15 €

Izračun obrokov
23.3.2023

Avtosedež je odobren v skladu s standardom ECE R44-04 in temelji na enakem edinstvenem konceptu kot model iZi Flex FIX i-Size, ki omogoča namestitev do treh sedežev/oseb v eni vrsti.

Dodatna bočna zaščita SIP+ , PAD+ blazinica in mednožna zaponka niso vključeni k avtosedežu iZi Flex S FIX.

 

BeSafe-Avtosedež-iZi-Flex-S-FIX-črna-notranjost-avtomobila-4a

Majhni otroci niso miniaturne različice odraslih ljudi. Njihove glave so nesorazmerno težke, njihova hrbtenica in vrat nista dovolj razvita, refleksi in sposobnost odzivanja so slabi. Če otrok sedi obrnjen v smeri vožnje, bo pri trčenju njegova glava silovito vržena naprej, in bosta vrat in glava izpostavljena velikem napenjanju, obstaja tudi tveganje udarcev v sprednji sedež. Kadar pa je otroški sedež obrnjen nazaj, sama lupina sedeža deluje kot ščit, ki absorbira udarec. Preizkusi trčenja kažejo, da je pritisk na vrat v primerjavi z naprej obrnjenimi sedeži do petkrat manjši pri BeSafe sedežih. Zaradi tega so vsi sedeži za dojenčke v skupini 0+ oblikovani tako, da so obrnjeni nasprotno od smeri vožnje. BeSafe priporoča, da otroci uporabljajo sedeže v nasprotni smeri vožnje. Enaka priporočila daje tudi ICRT-Mednarodna organizacija za potrošniške raziskave in preizkušnje.

BeSafe-Avtosedež-iZi-Flex-S-FIX-črna-notranjost-avtomobila-3a

Glavna prioriteta za BeSafe avtosedeže je varnost. BeSafe avtosedeži se preizkušajo v ekstremnih razmerah, da bi zagotovili otrokom najboljšo možno zaščito v realnem svetu. Zato tudi vse svoje izdelke preizkušajo po višjih merilih kot jih postavljajo standardi, da bi vašemu otroku v vsakdanjem življenju zagotovili čim boljšo zaščito. BeSafe avtosedežu so pogosto najboljši na preizkusu, zato so pri proizvajalcu prepričani, da proizvajajo najvarnejše avtosedeže v realnih situacijah.

Izjemno dobra zaščita pred stranskimi udarci z dinamičnim upogibom

Ročaje iSOfix lahko zaklenete za enostavno namestitev in preprečevanje nepravilne uporabe

Vodila pasu za optimalno pozicioniranje pasu

Posebej oblikovan vzglavnik za boljši pogled in spanec

 

Integriran ročaj za nošenje

Visoko kakovostni materiali

Ozka zunanja zasnova, ki otroku hkrati zagotavlja veliko notranjega prostora

Enostavna nastavitev višine naslonjala glede na otrokovo višino.

Tehnični podatki:

ECE R 44/04
15 – 36 kg
od približno 4 do 12 let

Koristne blog objave

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo