Akcija velja do 11.12.2023
Domov Otroški avtosedeži Višina otroka i-Size R129 Od 40 do 75 cm Otroški avtosedež BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size [40-75 cm] Sea Green

Otroški avtosedež BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size [40-75 cm] Sea Green

besafe

Avtosedež za dojenčka z ADAC oceno ”odlično”, ki omogoča enostavno namestitev na otroški voziček za resnično prilagodljivost. Lupinico BeSafe  iZi Go Modular  i-Size lahko zelo enostavno namestite v avto na Isofix podnožje iZi Modular i-Size, ki ga kasneje lahko uporabite za naslednji avtosedež BeSafe iZi Modular X1.

220.15 €
259.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 220.15 €

Izračun obrokov
12.12.2023

Otroški avtosedež BeSafe iZi Go Modular i-Size

od 40 do 75 cm otrokove višine
od rojstva do približno 12 mesecev

Avtosedež za dojenčka z ADAC oceno ”odlično’, ki omogoča tudi enostavno namestitev na otroški voziček za resnično prilagodljivost.

Lupinico BeSafe  iZi Go Modular  i-Size lahko zelo enostavno namestite v avto na Isofix podnožje iZi Modular i-Size, ki ga kasneje lahko uporabite še za naslednji avtosedež BeSafe iZi Modular X1.

Preprosto kliknite avtosedež na Isofix podstavek in že ste pripravljeni za odhod! Seveda pa lahko lupinico namestite v avto tudi s 3-točkovnim avtomobilskim varnostnim pasom.

BeSafe_iZi-Go-Modular-X1-i-Size_Cloud-Melange_4-1

Popolna zaščita od rojstva

Zahvaljujoč izboljšani stranski zaščiti, ki presega stroga merila standarda UN R129, lupinica zagotavlja dojenčku odlično zaščito.

Poleg tega za dodatno varnost poskrbijo še: odstranljive blazinice v vzglavju, 5-točkovni varnostni pas, nastavljive blazinice v notranjosti sedeža, ki sp primerne tudi za nedonošenčke, saj zagotavljajo odlično podporo in optimalen položaj.

Dodana stranska zaščita (SIP+) absorbira sile pri stranskih trkih za dodatnih 20%.

Lupinica na vozičku

BeSafe iZi Go Modular je združljiva s široko paleto priljubljenih otroških vozičkov, kot so Moon, Bugaboo, Casualplay, iCandy, Joolz,  Quinny, Mima, Stokke, Uppababy in mnogimi drugimi.

3 v 1

Modularni sistem BeSafe iZi Modular je sestavljen iz enega Isofix podnožja in dveh otroških sedežev, ki so v skladu s standardom R 129 novih EU (i-Size). Ko otrok preraste lupinico, lahko Isofix podnožje uporabite za naslednji sedež BeSafe iZi Modular X1.

 

BeSafe_iZi-Go-Modular-X1-i-Size_Cloud-Melange_6

Največje udobje za vašega dojenčka

Zaradi edinstvene kombinacije EPS in pene v školjki sedeža je BeSafe iZi Go Modular zelo udobna lupinica. Velik senčnik z ventilacijskimi odprtinami in zaščitnim faktorjem 50+ je praktičen tako v avtomobilu kot tudi zunaj.

Ergonomski ročaj omogoča sedežu praktičnost, udobnost in enostavnost vsakdanje uporabe.

 

 • Od 40 do 75 cm otrokove višine
 • Od rojstva do približno 12 mesecev
 • Namestitev v avto nasprotno smeri vožnje
 • Namestitev v avto s 3-točkovnim avtomobilskim pasom ali z uporabo BeSafe iZi Modular i-Size Isofix podnožja, ki je na voljo posebej
 • Testiran po standardu UN R129 (i-Size).
 • Varnostna zaponka z enostavnim odpiranjem
 • Podporna noga Isofix podnožja z zvočnim alarmom, ki označuje pravilno namestitev
 • Udobne blazinice za dojenčka
 • Ergonomsko oblikovan ročaj
 • Strehica za zaščito pred soncem
 • Magneti, ki zadržijo varnostne pasove na straneh.

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj