Domov Otroški avtosedeži Višina otroka i-Size R129 Od 40 do 75 cm Otroški avtosedež BeSafe iZi Go Modular X2 i-Size [40-75 cm] Metalic siva

Otroški avtosedež BeSafe iZi Go Modular X2 i-Size [40-75 cm] Metalic siva

besafe

Avtosedež za dojenčka z ADAC oceno ”odlično”, ki omogoča enostavno namestitev na otroški voziček za resnično prilagodljivost. Lupinico BeSafe  iZi Go Modular X2  i-Size lahko zelo enostavno namestite v avto na Isofix podnožje iZi Modular i-Size, ki ga kasneje lahko uporabite za naslednji avtosedež BeSafe iZi Modular X1.

220.15 €
259.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 220.15 €

Izračun obrokov
25.4.2024

Otroški avtosedež BeSafe iZi Go Modular X2 i-Size

od 40 do 75 cm otrokove višine
od rojstva do približno 12 mesecev

Avtosedež za dojenčka z ADAC oceno ”odlično’, ki omogoča tudi enostavno namestitev na otroški voziček za resnično prilagodljivost.

Lupinico BeSafe  iZi Go Modular X2 i-Size lahko zelo enostavno namestite v avto na Isofix podnožje iZi Modular i-Size, ki ga kasneje lahko uporabite še za naslednji avtosedež BeSafe iZi Modular X1.

Preprosto kliknite avtosedež na Isofix podstavek in že ste pripravljeni za odhod! Seveda pa lahko lupinico namestite v avto tudi s 3-točkovnim avtomobilskim varnostnim pasom.

BeSafe_iZi-Go-Modular-X1-i-Size_Cloud-Melange_4-1

Popolna zaščita od rojstva

Zahvaljujoč izboljšani stranski zaščiti, ki presega stroga merila standarda UN R129, lupinica zagotavlja dojenčku odlično zaščito.

Poleg tega za dodatno varnost poskrbijo še: odstranljive blazinice v vzglavju, 5-točkovni varnostni pas, nastavljive blazinice v notranjosti sedeža, ki sp primerne tudi za nedonošenčke, saj zagotavljajo odlično podporo in optimalen položaj.

Dodana stranska zaščita (SIP+) absorbira sile pri stranskih trkih za dodatnih 20%.

Lupinica na vozičku

BeSafe iZi Go Modular je združljiva s široko paleto priljubljenih otroških vozičkov, kot so Moon, Bugaboo, Casualplay, iCandy, Joolz,  Quinny, Mima, Stokke, Uppababy in mnogimi drugimi.

3 v 1

Modularni sistem BeSafe iZi Modular je sestavljen iz enega Isofix podnožja in dveh otroških sedežev, ki so v skladu s standardom R 129 novih EU (i-Size). Ko otrok preraste lupinico, lahko Isofix podnožje uporabite za naslednji sedež BeSafe iZi Modular X1.

 

BeSafe_iZi-Go-Modular-X1-i-Size_Cloud-Melange_6

Največje udobje za vašega dojenčka

Zaradi edinstvene kombinacije EPS in pene v školjki sedeža je BeSafe iZi Go Modular zelo udobna lupinica. Velik senčnik z ventilacijskimi odprtinami in zaščitnim faktorjem 50+ je praktičen tako v avtomobilu kot tudi zunaj.

Ergonomski ročaj omogoča sedežu praktičnost, udobnost in enostavnost vsakdanje uporabe.

 

 • Od 40 do 75 cm otrokove višine
 • Od rojstva do približno 12 mesecev
 • Namestitev v avto nasprotno smeri vožnje
 • Namestitev v avto s 3-točkovnim avtomobilskim pasom ali z uporabo BeSafe iZi Modular i-Size Isofix podnožja, ki je na voljo posebej
 • Testiran po standardu UN R129 (i-Size).
 • Varnostna zaponka z enostavnim odpiranjem
 • Podporna noga Isofix podnožja z zvočnim alarmom, ki označuje pravilno namestitev
 • Udobne blazinice za dojenčka
 • Ergonomsko oblikovan ročaj
 • Strehica za zaščito pred soncem
 • Magneti, ki zadržijo varnostne pasove na straneh.

Koristne blog objave

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo