Domov Otroški avtosedeži Otroški avtosedež RECARO Monza CFX i-Size [100–150 cm] Montreal Grey

Otroški avtosedež RECARO Monza CFX i-Size [100–150 cm] Montreal Grey

recaro
od 100 do 150 cm

Potovanja z otroki so pogosta: vožnje na vsakodnevni ravni, izleti za konec tedna in daljša potovanja, zato kompromisi na varnosti in udobju niso zaželjeni! Ko potrebujemo prilagodljiv in prenosljiv otroški avtosedež jahač z naslonom, da ga lahko odnesemo tudi starim staršem ali varuški, je tu RECARO Monza CFX.

207.99 €
259.99 €

Akcijska cena velja do: 27.05.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 207.99 €

Izračun obrokov leanpay
30.5.2024 time

Otroški avtosedež RECARO Monza CFX i-Size

100 - 150 cm
3,5 - 12 let

Kompakten in prilagodljiv super heroj Monza CFX

Potovanja z otroki so pogosta: vožnje na vsakodnevni ravni, izleti za konec tedna in daljša potovanja, zato kompromisi na varnosti in udobju niso zaželjeni! Ko potrebujemo prilagodljiv in prenosljiv otroški avtosedež “jahač z naslonom“, da ga lahko odnesemo tudi starim staršem ali varuški, je tu RECARO Monza CFX – zložljiva in z integriranim ročajem za enostavno nošenje. Tehta le 6 kg, zato je dovolj lahka, ko jo vsak dan prenašamo sem in tja.

Otroški-avtosedež-RECARO-Monza-CFX-isize-100-150-cm-lifestyle

ZLOŽLJIVO NASLONJALO

Otroški sedež Monza CFX ima zložljivo hrbtišče. Če sedež prevažate zunaj avtomobila ali v prtljažniku, lahko naslonjalo zložite na sedežno površino in tako zavzame zelo malo prostora. Za lažje prenašanje je na zadnji strani školjke integriran ročaj.

Otroški-avtosedež-RECARO-Monza-CFX-isize-100-150-cm-GIF

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)

Ščitnik v primeru bočnega trka zmanjša moč udarca, ki bi lahko deloval na otrokovo telo. Tako zagotavlja maksimalno zaščito in zato priporočamo, da je vedno nameščen na otroškem avtosedežu na strani proti vratom. V vsakem avtomobilu. Snemljive ščitnike z lahkoto namestimo ali snamemo z otroškega avtosedeža.

Otroški-avtosedež-RECARO-Monza-CFX-isize-100-150-cm-dodatna-bočna-zaščita

PRENOSLJIV SEDEŽ

Ergonomski ročaj za prenašanje je integriran na zadnji strani školjke.

Otroški-avtosedež-RECARO-Monza-CFX-isize-100-150-cm-lifestyle-3

PREMIČNA STRANSKA KRILA

Da bi odraščajočemu otroku ponudili dovolj prostora brez ogrožanja varnosti, so ramenska krila Monza CFX premična. To pomeni, da se notranji prostor samodejno razširi in prilagodi telesni velikosti otroka.

RASTE Z OTROKOM

Sedež je primeren za malčka, visokega 100 cm in raste z njim vse do njegovih 150 cm višine. Vzglavni del sedeža raste z otrokom, ramenska krila pa ponujajo dovolj prostora.

ISOFIX

Hitra in varna namestitev na Isofix sidrišča ter optimalna stabilnost otroškega avtosedeža v avtomobilu.

AIR VENTILATION SYSTEM

Svež zrak vsakomur dobro dene. Ta je v otroškem avtosedežu Monza CFX zagotovljen tako, da prehaja skozi odprtine na zunanji školjki, ki omogočajo neprekinjeno kroženje zraka.To je najvišja možna stopnja udobja in dobrega počutja. Ne glede na to, ali boste na kratki vožnji do babice ali pa s celotno družino na poti na morje – tako bodo mali raziskovalci med vožnjo vedno dobro razpoloženi.

Otroški-avtosedež-RECARO-Monza-CFX-isize-100-150-cm-zračnost-2

i- Size:
v skladu z UN R129 za maksimalno varnost.

Oznake vodila pasu:
zelene oznake vodila za pas pomagajo zagotoviti pravilno namestitev.

Ergonomska oblika:
Ravne stranske opore staršem olajšajo namestitev in pripenjanje otroka v otroški sedež.

Intuitivno rokovanje:
Nič zapletenega- vse pomembne funkcije je mogoče upravljati intuitivno in preprosto.

RECAROva ergonomska sedežna pena:
ki se uporablja v avtomobilski industriji, se popolnoma prilagodi otrokovemu telesu in zagotavlja najvišjo mero udobja

TEHNIČNI PODATKI

UN R129/02 (i-Size)
70,5 / 58,5 / 50,5 cm
6 kg
Barve na slikah se lahko razlikujejo od originala.
Prosimo upoštevajte, da je navedeni starostni razpon le smernica, ki temelji na povprečnih vrednostih, in ne omejuje ali jamči dobe uporabe.
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Besafe

Koristne blog objave

Varnost na Prvem Mestu! Nasveti za izbiro otroškega avtosedeža

Pri izbiri otroškega avtosedeža so kvaliteta, varnost in udobje ključnega pomena. Zavedamo se, da je ta odločitev za vas izjemno pomembna, zato smo pripravili nekaj dragocenih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri pravega avtosedeža za vašega malčka.

image

5 nasvetov za organizacijo otroških igračk

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili pet preprostih nasvetov, ki vam bodo olajšali to nalogo:

image

Kako vašega novorojenčka varno pripeljati domov iz porodnišnice

Ni mnogo bolj ganljivih trenutkov, kot je ko prvič pripeljete svojega novorojenčka domov iz porodnišnice. Preplavi vas občutek ponosa, sreče in nežnosti, hkrati pa se pojavi tudi skrb za varnost vašega malega zaklada na poti.

image

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

image

Kako poganjalček spodbuja otrokov razvoj

Ste že kdaj opazovali, kako se vaš malček z veseljem zapodi po dvorišču na svojem poganjalčku? Morda ste se spraševali, ali je to le igra ali pa ima ta dejavnost tudi dolgoročne koristi za razvoj vašega otroka.

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo