Akcija velja do 11.12.2023
Domov Previjalne torbe Previjalna torba / nahrbtnik BabaBing Day Tripper Meta Black

Previjalna torba / nahrbtnik BabaBing Day Tripper Meta Black

bababing

Predstavljamo vam ikonično in večkrat nagrajeno previjalno torbo za izjemno praktičnost BabaBing Day Tripper Meta! Nosimo jo lahko kot torbo za čez ramo ali pa jo hitro in enostavno spremenimo v nahrbtnik, ko so naše roke polne.

80.00 €
Izračun obrokov
12.12.2023

Previjalna torba / nahrbtnik BabaBing Day Tripper Meta Black

Previjalna torba BabaBing Day Tripper Meta  – brezčasen dizajn z uporabno notranjostjo!

Predstavljamo vam ikonično in večkrat nagrajeno previjalno torbo za izjemno praktičnost BabaBing Day Tripper Meta! Nosimo jo lahko kot torbo za čez ramo ali pa jo hitro in enostavno spremenimo v nahrbtnik, ko so naše roke polne.

S svojim brezčasnim ”Mesenger Bag” izgledom bo dobro pristajala tako mamici kot očku ter odlično dopolnila otroški voziček katerekoli znamke, saj je univerzalna in paše na vse otroške vozičke.

Njena notranjost bo poskrbela za skrbno pospravljene potrebščine, ki pa bodo zahvaljujoč njenemu dizajnu vedno pri roki in hitro dosegljive- v notranjost namreč dostopamo kar z vrha, brez potrebe po odpiranju pokrova.

… Seveda pa ne manjka niti žep z ogromno prostora za vse tiste ”res nujne” stvari, ki jih starši prenašamo vsak dan naokoli!

Previjalna torba BabaBing Day Tripper Meta Black 5

Specifikacije

 • Enostavno pretvarjanje iz torbe za čez ramo v nahrbtnik
 • Že vključena trakova za namestitev na voziček
 • Visokokakovostni nepremočljiv zunanji sloj tkanine v izgledu platna
 • Priročen dostop v notranjost torbe z vrha
 • Velik izoliran nosilec stekleničke + dodatno še en snemljiv velik izoliran nosilec stekleničke
 • Enostavno dostopni žepi za pleničke in robčke
 • Trakovi za nahrbtnik
 • Nepremočljiv žep za umazanije, ki se enostavno očisti
 • Vgrajena, a hkrati snemljiva velikanska podloga za previjanje z dodatno snemljivo in pralno bombažno prevleko za še več udobja
 • Dimenzije: V 32 cm, Š 37 cm, G 17 cm.
Previjalna torba BabaBing Day Tripper Meta Black 7

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj