Akcija velja do 25.9.2023
Domov Igrače Lesen delovni pult Pinolino Basti

Lesen delovni pult Pinolino Basti

pinolino

Mali rokodelci bodo na delovnem pultu z orodjem delali kot ''ta veliki''- brnelo, žagalo, udarjalo in ''šraufalo'' se bo kot v pravi delavnici!

44.90 €
Izračun obrokov

Lesen delovni pult Pinolino Basti

Basti nudi otroku pravo osnovo za prve rokodelske poskuse, hkrati pa skozi igro omogoča razvoj motoričnih spretnosti in spodbuja domišljijo. Z vsemi priloženimi pripomočki in orodjem ne bo nikoli dolgčas

  • Z vrtljivim primežem
  • Deloma masiven: les lipe, brezbarvno in pisano lakiran
  • Mere: Š 43 cm, G 23 cm, V 40 cm
  • 25- delni set vključuje: delovni pult, primež, kladivo, kotnik, izvijač, vijačni ključ, 5 vijakov, 5 matic, 5 podložnih ploščic
  • Priporočljiv za otroke med 3 in 5 leti starosti.
Lesen-delovni-pult-Pinolino-Basti-1

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj