Domov Igrače Lesen delovni pult Pinolino Basti

Lesen delovni pult Pinolino Basti

pinolino

Mali rokodelci bodo na delovnem pultu z orodjem delali kot ''ta veliki''- brnelo, žagalo, udarjalo in ''šraufalo'' se bo kot v pravi delavnici!

44.90 €
Izračun obrokov
23.3.2023

Lesen delovni pult Pinolino Basti

Basti nudi otroku pravo osnovo za prve rokodelske poskuse, hkrati pa skozi igro omogoča razvoj motoričnih spretnosti in spodbuja domišljijo. Z vsemi priloženimi pripomočki in orodjem ne bo nikoli dolgčas

  • Z vrtljivim primežem
  • Deloma masiven: les lipe, brezbarvno in pisano lakiran
  • Mere: Š 43 cm, G 23 cm, V 40 cm
  • 25- delni set vključuje: delovni pult, primež, kladivo, kotnik, izvijač, vijačni ključ, 5 vijakov, 5 matic, 5 podložnih ploščic
  • Priporočljiv za otroke med 3 in 5 leti starosti.
Lesen-delovni-pult-Pinolino-Basti-1

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica