Domov Igrače Lesen knjižni poličnik na kolesih Pinolino Hus

Lesen knjižni poličnik na kolesih Pinolino Hus

pinolino

Lesen knjižni poličnik na kolesih Hus s 4 stopničastimi in 2 pravokotnima predelkoma je odlična rešitev za lepo pospravljene vse najljubše knjige! Zahvaljujoč gumiranim kolesom poličnik otročje lahko premikamo sem ter tja. Lakiran v belo barvo se odlično poda h vsem stilom sobe in paše tako v fantovsko kot dekliško sobo.

132.05 €
139.00 €

Akcijska cena velja do: 27.05.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 132.05 €

Izračun obrokov leanpay
31.5.2024 time

Lesen knjižni poličnik na kolesih Pinolino Hus

Lesen knjižni poličnik na kolesih Hus s 4 stopničastimi in 2 pravokotnima predelkoma je odlična rešitev za lepo pospravljene vse najljubše knjige!

Zahvaljujoč gumiranim kolesom poličnik otročje lahko premikamo sem ter tja.

Lakiran v belo barvo se odlično poda h vsem stilom sobe in paše tako v fantovsko kot dekliško sobo.

  • Mere poličnika: Š 75 cm, G 40 cm, V 69 cm,
  • MDF, belo lakiran
  • FSC® certifikat (FSC-C120795).
Lesen knjižni poličnik na kolesih Pinolino Hus 3

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Varnost na Prvem Mestu! Nasveti za izbiro otroškega avtosedeža

Pri izbiri otroškega avtosedeža so kvaliteta, varnost in udobje ključnega pomena. Zavedamo se, da je ta odločitev za vas izjemno pomembna, zato smo pripravili nekaj dragocenih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri pravega avtosedeža za vašega malčka.

image

5 nasvetov za organizacijo otroških igračk

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili pet preprostih nasvetov, ki vam bodo olajšali to nalogo:

image

Kako vašega novorojenčka varno pripeljati domov iz porodnišnice

Ni mnogo bolj ganljivih trenutkov, kot je ko prvič pripeljete svojega novorojenčka domov iz porodnišnice. Preplavi vas občutek ponosa, sreče in nežnosti, hkrati pa se pojavi tudi skrb za varnost vašega malega zaklada na poti.

image

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

image

Kako poganjalček spodbuja otrokov razvoj

Ste že kdaj opazovali, kako se vaš malček z veseljem zapodi po dvorišču na svojem poganjalčku? Morda ste se spraševali, ali je to le igra ali pa ima ta dejavnost tudi dolgoročne koristi za razvoj vašega otroka.

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo