Domov Igrače Lesena kmetija Pinolino Henri z dodatki

Lesena kmetija Pinolino Henri z dodatki

pinolino

Lesena kmetija s traktorjem in prikolico, kmečkimi živalmi ter mnogimi drugimi dodatki kot so ograje, lestev in krma za živali bodo poskrbeli, da bo igra z njo kot življenje in delo na pravi kmetiji!    

109.00 €
Izračun obrokov
22.4.2024

Lesena kmetija Pinolino Henri z dodatki

Dela na kmetiji je vedno dovolj: nahraniti je potrebno vse živali, s tovornim dvigalom naložiti  seno in krmo na traktorsko prikolico in odpeljati v skedenj. Ne pozabimo pobrati svežih jajčk!

Kmetija nudi resnično veliko priložnosti in možnosti, da otrok ob igranju krepi kreativnost in domišljijo.

 • Z mlinom na veter, kokošnjakom in tovornim dvigalom
 • S prijetnimi in trendovskimi barvami bo lepo dopolnila izgled otrokove sobice
 • Deloma masivna: lakirana lipa in MDF
 • Š 55 cm, G 30 cm, V 32 cm
 • Priporočljiva za otroke od 3 let starosti dalje.
Lesena kmetija Pinolino Henri z dodatki 1

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo