Domov Igrače Lesena parkirna hiša Pinolino Kurt

Lesena parkirna hiša Pinolino Kurt

pinolino

Največja zabava malih in velikih navdušencev nad avtomobilčki je pri igranju z leseno parkirno hišo Pinolino Kurt zagotovljena!

101.15 €
119 €

Akcijska cena velja do: 26.02.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 101.15 €

Izračun obrokov
28.2.2024

Lesena parkirna hiša Pinolino Kurt

Lesena parkirna hiša s tremi etažami, avtomobilčki, helikoptersko pristajalno stezo in helikopterjem, bencinsko postajo, dvema prometnima znakoma, avtopralnico in dvigalom nudi veliko priložnosti in možnosti, da otrok ob igranju krepi kreativnost in domišljijo.

  • S prijetnimi in trendovskimi barvami bo lepo dopolnila izgled otrokove sobice
  • Deloma masivna: lakiran MDF, dodatki: vezan les breze in čajevca
  • Š 57 cm, G 57 cm, V 37 cm, teža 5,8 kg
  • Priporočljiva za otroke od 3 let starosti dalje.
Lesena parkirna hiša Pinolino Kurt 9

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj