Akcija velja do 25.9.2023
Domov Igrače Lesena parkirna hiša Pinolino Kurt

Lesena parkirna hiša Pinolino Kurt

pinolino

ajvečja zabava malih in velikih navdušencev nad avtomobilčki je pri igranju z leseno parkirno hišo Pinolino Kurt zagotovljena!

119 €
Izračun obrokov
27.9.2023

Lesena parkirna hiša Pinolino Kurt

Lesena parkirna hiša s tremi etažami, avtomobilčki, helikoptersko pristajalno stezo in helikopterjem, bencinsko postajo, dvema prometnima znakoma, avtopralnico in dvigalom nudi veliko priložnosti in možnosti, da otrok ob igranju krepi kreativnost in domišljijo.

  • S prijetnimi in trendovskimi barvami bo lepo dopolnila izgled otrokove sobice
  • Deloma masivna: lakiran MDF, dodatki: vezan les breze in čajevca
  • Š 57 cm, G 57 cm, V 37 cm, teža 5,8 kg
  • Priporočljiva za otroke od 3 let starosti dalje.
Lesena parkirna hiša Pinolino Kurt 9

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj