Domov Igrače Lesena stojnica – tržnica Pinolino Lucy

Lesena stojnica – tržnica Pinolino Lucy

pinolino

Stojnica z veliko odlagalnimi površinami in predali nudi dovolj prostora za vso ponudbo sadja in zelenjave, ki bi jo kupili veliki in majhni!

299 €
309 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 299 €

Izračun obrokov
27.2.2024

Lesena stojnica – tržnica Pinolino Lucy

 • Prikupna streha dopolni videz stojnice, da je res kot ‘ta prava’
 • Stranski pult lahko namestimo levo ali desno
 • S štirimi predali
 • Masivna: topol, neobdelan in lakiran rdeče
 • Š 107 cm, G 95 cm, V 127 cm
 • Višina pulta 59 cm
 • Priporočljiva za otroke od 2 do 6 let starosti
 • Lesena tržnica Pinolino Lucy je tudi lepo in uporabno darilo za rojstni dan, krst ali decembrska obdarovanja.
Lesena-stojnica-trznica-Pinolino-Fine-2

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Na mirno pot z dojenčkom

Vožnja v avtomobilu z dojenčkom je lahko povsem drugačna od voženj, ki ste jih bili vajeni preden ste postali starši. Preberite si nekaj naših nasvetov za mirnejšo, zadovoljno in varno pot, tako za vas kot za dojenčka! >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj