Akcija velja do 15.7.2024
close
Domov Otroški avtosedeži Otroški avtosedež AXKID Nextkid i-Size [100-150 cm] Granite Melange

Otroški avtosedež AXKID Nextkid i-Size [100-150 cm] Granite Melange

axkid
ISOFIX od 100 do 150 cm

Axkid Nextkid je varen, prilagodljiv in udoben otroški sedež s po višini nastavljivim hrbtiščem in oporo za glavo, zasnovan tako, da raste z otrokom in se brez težav prilega vašemu avtomobilu. S štiristopenjskim razširljivimi stranskimi krili, nastavljivim vzglavnikom in mehkim vrhunskim tekstilom zagotavlja maksimalno udobje in varnost za otroke do 150 cm.

199.92 €
249.90 €

Akcijska cena velja do: 15.07.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 199.92 €

Izračun obrokov leanpay
16.7.2024 time

Otroški avtosedež AXKID Nextkid i-Size

+ 7 let
v
smeri vožnje
100-150 cm
ISOFIX, pritrditev z varnostnim pasom

Odobren v skladu z uredbo R129 – in zasnovan za odraščajoče otroke.

Fleksibilna in prilagodljiva školjka sedeža z neodvisnimi stranskimi krili za enostavno prilagajanje otrokovim potrebam, dodatnim avtosedežem na zadnji klopi, ali drugim sopotnikom.

Otroški-avtosedež-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-4

Izjemno udobje

Mehak vrhunski tekstil, prezračevanje v školjki avtosedeža in oblazinjenje pripomorejo, da vašemu otroku v sedežu ni vroče in mu je udobno.

Prosimo upoštevajte, da čeprav je Axkid Nextkid odobren za uporabo od 100 do 150 cm otrokove višine in raste z vašim otrokom, kar v teoriji sicer pomeni od približno 4. do 12. let starosti, AXKID priporoča uporabo nazaj obrnjenega avtosedeža čim dlje (kot npr. Axkid ONE 2 ali Minikid 4), po možnosti vse tja do 125 cm, ter šele nato prehod na jahača z naslonom, kot je Axkid Nextkid.

Otroški-avtosedež-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-3

Varen in prilagodljiv vašemu otroku in vašemu avtomobilu

Jahač z naslonom Axkid Nextkid je popolna kombinacija varnosti in prilagodljivosti. Njegova edinstvena zasnova vključuje štiristopenjska raztegljiva stranska krila, ki zagotavljajo dodaten prostor in se sčasoma prilagajajo rasti vašega otroka.

Izjemna višina hrbtišča in 8 položajev naslona za glavo zagotavljajo popolno prileganje vašemu otroku, ne glede na njegovo starost ali višino. Poleg tega so naslon za glavo in dve stranski krili neodvisni drug od drugega, kar omogoča enostavno prilagajanje potrebam vašega otroka ali namestitvi drugih potnikov ali avtosedežev v avtu.

Otroški-avtosedež-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-5

Nextkid je hkrati izjemno prilagodljiv tudi vašemu avtomobilu.

Njegova kompaktna oblika omogoča namestitev treh sedežev v vrsto, zaradi česar je idealna izbira za družine z več otroki.

Prilagodljiv hrbtni kot in prilagodljiva oblika avtosedeža omogočata popolno prileganje vsakemu tipu avtomobila, kar zagotavlja varnost in udobje za vašega otroka na vsakem potovanju z avtomobilom.

Otroški-avtosedež-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-2

ZAKAJ IZBRATI AXKID?

Axkid je švedski proizvajalec otroških avtosedežev s strastjo do varnosti otrok na cestah. Njihov cilj je potovanje otrok, nameščenih nasprotno smeri vožnje čim dlje.

Verjamejo, da gredo varnost, udobje in uporaba z roko v roki. Izboljšani standardi varnosti in večja ozaveščenost staršev rešujejo življenja otrok.

Za Axkid se rešitev skriva v vožnji, obrnjeni nazaj, čim dlje.
Otroški-avtosedež-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-13

Enostavna, hitra in varna namestitev in pripenjanje

Axkid Nextkid je neverjetno preprost za namestitev zahvaljujoč sistemu ISOFIX. Le ta zagotavlja hitro in varno namestitev, ki jo lahko izvedete v le nekaj sekundah. Ko je avtosedež nameščen, ostane stabilen in varen, kar vam zagotavlja brezskrbnost med vsako vožnjo.

ISOFIX konektorji pri jahaču z naslonom Axkid Nextkid se samodejno podaljšajo, zaradi česar je namestitev še lažja, zagotovitev varnosti vašega otroka pa je tako hitro in enostavno. Usmerjanje pasu je zasnovano tako, da drži varnostni pas v pravilnem položaju, kar je še posebej pomembno za spodnji del pasu, ki poteka preko bokov, da zagotovi pravilno namestitev na otrokovo medenico.

Vodilo za zgornji del pasu prav tako pomaga pri vodenju varnostnega pasu in preprečuje, da bi zdrsnil z rame ali se zaril v vrat, kar zagotavlja največjo varnost in udobje med vsakim potovanjem. Z jahačem z naslonom Axkid Nextkid ste lahko prepričani, da je vaš otrok varen in udoben vsakič, ko ste na poti.

Otroški-avtosedež-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-7

Visoko udobje za vse vožnje z avtomobilom

Ne samo, da je Axkid Nextkid eden najvarnejših otroških sedežev na trgu, ampak je tudi zelo udoben za vašega otroka. Vrhunsko oblazinjenje, uporabljeno pri otroškem sedežu, je mehko na dotik, prezračevalni detajli v prevleki in školjki sedeža pa zagotavljajo, da bo vašemu otroku prijetno in udobno tudi med najdaljšimi vožnjami z avtomobilom.

S sistemom Sleep Well System pa lahko nastavite sedež pod popolnim kotom, da zagotovite optimalno udobje za svojega otroka, ne glede na to, ali drema ali uživa v vožnji.

otroški avtosedež Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-8

Švedska varnost

Zasnovan na Švedskem in odobren v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi.

Kompaktna zasnova sedeža zagotavlja možnost namestitve treh sedežev v vrsto, zaradi česar je kot nalašč za družine z več otroki. Poleg tega raztegljiva stranska krila avtosedeža omogočajo dodaten prostor za otroka, ko ga potrebuje. Z odobritvijo standardu R129 ste lahko prepričani, da vaš otrok potuje v enem najvarnejših sedežev na trgu.

Otroški-avtosedež-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-1

Sistem Sleep Well

4 položaji naklona in prilagodljiv kot hrbtišča za popolno prileganje vašemu otroku in vašemu avtomobilu.

Otroški-avtosedež-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-6

Vodilo za pas za varno prileganje

Odobren v skladu z najnovejšo uredbo R129

Mehko premium oblazinjenje

Sistem Sleep Well

8 višinskih položajev naslona za glavo

Razširljiva stranska krila

Optimiziran dizajn za odraščajoče otroke

Prilagodljiv hrbtni kot za optimalno prileganje

Hitra in enostavna namestitev ISOFIX

TEHNIČNI PODATKI

UN R129/02 (i-Size)
od 4 do približno 12 let
ISOFIX
100-150 cm
7,5 kg
44 / 47,3 / 63,4 cm
avtosedež AXKID Nextkid
Snemljiva prevleka, pralna v pralnem stroju na 30 stopinj.
Prosimo upoštevajte, da je navedeni starostni razpon le smernica, ki temelji na povprečnih vrednostih, in ne omejuje ali jamči dobe uporabe.
Barve na slikah se lahko razlikujejo od originala.

Koristne blog objave

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

image

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

image

Na mirno pot z dojenčkom

Vožnja v avtomobilu z dojenčkom je lahko povsem drugačna od voženj, ki ste jih bili vajeni preden ste postali starši. Preberite si nekaj naših nasvetov za mirnejšo, zadovoljno in varno pot, tako za vas kot za dojenčka! >>

image

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

image

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
  • Item added to cart
Košarica
Opora za noge KneeGuardKids4
14+ shoppers have bought this
Cena:79,90 
- +
79,90 
Priporočamo