BeSafe Pas za nosečnico

besafe

Varnostni pas, ki gre čez trebuh nosečnice, lahko ob močnejši sili in zatezanju pasu poškoduje še nerojenega otroka in posteljico. BeSafe pas za nosečnice omogoča, da avtomobilski varnostni pas teče pod trebuhom in prenaša pritisk s trebuha na boke. Pas zadrži avtomobilski varnostni pas v pravilnem položaju, tako da je nosečnica pravilno pripeta, medenični del varnostnega pasu je odmaknjen od nosečniškega trebuha in otroka v njem.

55 €
65 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 55 €

Izračun obrokov
23.3.2023

BeSafe Pas za nosečnico

Varnostni pas, ki gre čez trebuh nosečnice, lahko ob močnejši sili in zatezanju pasu poškoduje še nerojenega otroka in posteljico.

BeSafe pas za nosečnice omogoča, da avtomobilski varnostni pas teče pod trebuhom in prenaša pritisk s trebuha na boke. Pas zadrži avtomobilski varnostni pas v pravilnem položaju, tako da je nosečnica pravilno pripeta, medenični del varnostnega pasu je odmaknjen od nosečniškega trebuha in otroka v njem.

Njegova uporaba nosečnici hkrati prihrani neugodje ob zatezanju pasu čez trebuh in ji omogoča udobnejše potovanje v avtomobilu. Uporaba BeSafe pasu za nosečnice je priporočljiva od drugega meseca nosečnosti dalje.

 

BeSafe Pregnant iZi Fix lahko namestimo v avtomobil na 2 načina:

  • namestitev z avtomobilskim varnostnim pasom
  • namestitev z avtomobilskim varnostnim pasom in Isofix sistemom
Pas za nosečnico izi Fix BeSafe 1

Povečano udobje in uporabnost

BeSafe pas za nosečnice iZi FIX poleg zaščite nerojenega otroka povečuje tudi udobje bodoče mame z zmanjšanjem neprijetnega pritiska na trebuh in mehur med potovanjem. Izboljšana mednožna sponka, skozi katero je pas vstavljen, zagotavlja, da je varnostni pas pod trebuhom, kar omogoča nosečnici nagibanje naprej in enostavno vsakodnevno uporabo.

Uporablja se lahko na skoraj vseh sedežih v avtomobilu

Pas za nosečnice BeSafe iZi FIX lahko se enostavno namesti na skoraj vsak sedež v avtomobilu. Pas se lahko pritrdi na priključke ISOfix na sedežih ali namesti s priloženim trakom.

Namestitev s trakom in 3-točkovnim varnostnim pasom

Pas za nosečnice iZi FIX se lahko uporablja na sprednjem sedežu, nameščen s priloženim nastavitvenim pasom. Preprosta zaponka omogoča enostavno premikanje pasu z enega sedeža na drugega.

Namestitev s priključki ISOfix in 3-točkovnim varnostnim pasom

Kliknite na ISOfix pritrdilne točke v avtomobilu in pas za nosečnice je pripravljen za uporabo.

zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

Poišči

Proizvajalci:

Recaro
Besafe

Koristne blog objave

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo