Akcija velja do 11.12.2023

BeSafe Pas za nosečnico

besafe

Varnostni pas, ki gre čez trebuh nosečnice, lahko ob močnejši sili in zatezanju pasu poškoduje še nerojenega otroka in posteljico. BeSafe pas za nosečnice omogoča, da avtomobilski varnostni pas teče pod trebuhom in prenaša pritisk s trebuha na boke. Pas zadrži avtomobilski varnostni pas v pravilnem položaju, tako da je nosečnica pravilno pripeta, medenični del varnostnega pasu je odmaknjen od nosečniškega trebuha in otroka v njem.

55 €
65 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 55 €

Izračun obrokov
12.12.2023

BeSafe Pas za nosečnico

Varnostni pas, ki gre čez trebuh nosečnice, lahko ob močnejši sili in zatezanju pasu poškoduje še nerojenega otroka in posteljico.

BeSafe pas za nosečnice omogoča, da avtomobilski varnostni pas teče pod trebuhom in prenaša pritisk s trebuha na boke. Pas zadrži avtomobilski varnostni pas v pravilnem položaju, tako da je nosečnica pravilno pripeta, medenični del varnostnega pasu je odmaknjen od nosečniškega trebuha in otroka v njem.

Njegova uporaba nosečnici hkrati prihrani neugodje ob zatezanju pasu čez trebuh in ji omogoča udobnejše potovanje v avtomobilu. Uporaba BeSafe pasu za nosečnice je priporočljiva od drugega meseca nosečnosti dalje.

 

BeSafe Pregnant iZi Fix lahko namestimo v avtomobil na 2 načina:

  • namestitev z avtomobilskim varnostnim pasom
  • namestitev z avtomobilskim varnostnim pasom in Isofix sistemom
Pas za nosečnico izi Fix BeSafe 1

Povečano udobje in uporabnost

BeSafe pas za nosečnice iZi FIX poleg zaščite nerojenega otroka povečuje tudi udobje bodoče mame z zmanjšanjem neprijetnega pritiska na trebuh in mehur med potovanjem. Izboljšana mednožna sponka, skozi katero je pas vstavljen, zagotavlja, da je varnostni pas pod trebuhom, kar omogoča nosečnici nagibanje naprej in enostavno vsakodnevno uporabo.

Uporablja se lahko na skoraj vseh sedežih v avtomobilu

Pas za nosečnice BeSafe iZi FIX lahko se enostavno namesti na skoraj vsak sedež v avtomobilu. Pas se lahko pritrdi na priključke ISOfix na sedežih ali namesti s priloženim trakom.

Namestitev s trakom in 3-točkovnim varnostnim pasom

Pas za nosečnice iZi FIX se lahko uporablja na sprednjem sedežu, nameščen s priloženim nastavitvenim pasom. Preprosta zaponka omogoča enostavno premikanje pasu z enega sedeža na drugega.

Namestitev s priključki ISOfix in 3-točkovnim varnostnim pasom

Kliknite na ISOfix pritrdilne točke v avtomobilu in pas za nosečnice je pripravljen za uporabo.

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj