BeSafe Pas za nosečnico

besafe

Varnostni pas, ki gre čez trebuh nosečnice, lahko ob močnejši sili in zatezanju pasu poškoduje še nerojenega otroka in posteljico. BeSafe pas za nosečnice omogoča, da avtomobilski varnostni pas teče pod trebuhom in prenaša pritisk s trebuha na boke. Pas zadrži avtomobilski varnostni pas v pravilnem položaju, tako da je nosečnica pravilno pripeta, medenični del varnostnega pasu je odmaknjen od nosečniškega trebuha in otroka v njem.

55 €
65 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 55 €

Izračun obrokov
25.4.2024

BeSafe Pas za nosečnico

Varnostni pas, ki gre čez trebuh nosečnice, lahko ob močnejši sili in zatezanju pasu poškoduje še nerojenega otroka in posteljico.

BeSafe pas za nosečnice omogoča, da avtomobilski varnostni pas teče pod trebuhom in prenaša pritisk s trebuha na boke. Pas zadrži avtomobilski varnostni pas v pravilnem položaju, tako da je nosečnica pravilno pripeta, medenični del varnostnega pasu je odmaknjen od nosečniškega trebuha in otroka v njem.

Njegova uporaba nosečnici hkrati prihrani neugodje ob zatezanju pasu čez trebuh in ji omogoča udobnejše potovanje v avtomobilu. Uporaba BeSafe pasu za nosečnice je priporočljiva od drugega meseca nosečnosti dalje.

 

BeSafe Pregnant iZi Fix lahko namestimo v avtomobil na 2 načina:

  • namestitev z avtomobilskim varnostnim pasom
  • namestitev z avtomobilskim varnostnim pasom in Isofix sistemom
Pas za nosečnico izi Fix BeSafe 1

Povečano udobje in uporabnost

BeSafe pas za nosečnice iZi FIX poleg zaščite nerojenega otroka povečuje tudi udobje bodoče mame z zmanjšanjem neprijetnega pritiska na trebuh in mehur med potovanjem. Izboljšana mednožna sponka, skozi katero je pas vstavljen, zagotavlja, da je varnostni pas pod trebuhom, kar omogoča nosečnici nagibanje naprej in enostavno vsakodnevno uporabo.

Uporablja se lahko na skoraj vseh sedežih v avtomobilu

Pas za nosečnice BeSafe iZi FIX lahko se enostavno namesti na skoraj vsak sedež v avtomobilu. Pas se lahko pritrdi na priključke ISOfix na sedežih ali namesti s priloženim trakom.

Namestitev s trakom in 3-točkovnim varnostnim pasom

Pas za nosečnice iZi FIX se lahko uporablja na sprednjem sedežu, nameščen s priloženim nastavitvenim pasom. Preprosta zaponka omogoča enostavno premikanje pasu z enega sedeža na drugega.

Namestitev s priključki ISOfix in 3-točkovnim varnostnim pasom

Kliknite na ISOfix pritrdilne točke v avtomobilu in pas za nosečnice je pripravljen za uporabo.

Koristne blog objave

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo