Domov Igrače Lesen voziček za čiščenje s pripomočki Pinolino Pia

Lesen voziček za čiščenje s pripomočki Pinolino Pia

pinolino

Ko je čas za čiščenje stanovanja, zelo radi pomagajo tudi otroci - naj se vsak kotiček v stanovanju blešči s pomočjo pripomočkov za čiščenje Pinolino Pia!

59.90 €
Izračun obrokov
22.4.2024

Lesen voziček za čiščenje Pinolino Pia

Potem, ko cela kopalnica že prijetno diši po čistem in se tudi kuhinja sveti kot nova, je čas, da voziček z gumiranimi kolesi malega pomočnika spremlja še v dnevno sobo, kjer je potrebno posesati tepih poln drobtinic od piškotov.

 • Deloma masivna: lipa in MDF, lakirana pisano in brezbarvno
 • D 46 cm, Š 38 cm, V 52 oz. z metlo 64 cm
 • Višina potisnega ročaja 50 cm
 • Gumirana lesena kolesa, železna prečka
 • 7-delna: 1 čistilni voziček, 6-delni pripomočki
 • Gumb na sesalniku naredi “klik“, ko ga zavrtimo
 • Pod krtačo sesalnika je nameščen majhen valjček, ki skrbi, da je drsenje po tleh lahkotno
 • Priporočljiv za otroke od 3. leta starosti dalje.

 

Lesen-vozicek-za-ciscenje-Pinolino-Pia-7

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo