Akcija velja do 27.3.2023
Domov Igrače Lesena ravnotežna deska balance board Pinolino Kari

Lesena ravnotežna deska balance board Pinolino Kari

pinolino

S Pinolino leseno ravnotežno desko Balance Board Kari se otrok motorike in koordinacije uči skozi igro. Izdelana je iz masivnega lesa in zahvaljujoč podlogi iz plute ne drsi ali opraska tal.

74.90 €
109.9 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 74.90 €

Izračun obrokov
28.3.2023

Lesena ravnotežna deska balance board Pinolino Kari

Ravnotežnostna deska iz masivnega lesa ima nosilnost 100 kg, spodnja stran je prevlečena s pluto, ki tla zaščiti pred praskami, hkrati pa preprečuje zdrs deske. Tako mali telovadci uporabljajo desko popolnoma varno. Z ravnotežnostno desko otrok krepi motoriko in koordinacijo.

Ravnotežnostna deska lahko postane tudi steza za dirkalne avtomobilčke, modna pista za punčke, pripomoček pri telovadbi mamice ali očka in še in še) zvesta spremljevalka celotne družine vrsto let!

 • Masiven les: bukev, brezbarvno lakirana
 • Dimenzije: D 82 cm, Š 30 cm, V 18 cm in debelina 1,5 cm. Teža: 3,5 kg
 • Spodnja stran je obložena s pluto: deska tako ne opraska tal in ne zdrsne
 • Priporočljiva za otroke od 1,5 let dalje
 • FSC®Mix certififikat (FSC-C120795).
Lesena ravnotežnostna deska balance board Pinolino Kari 9

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo