Akcija velja do 15.7.2024
close
Domov Otroški avtosedeži Otroški avtosedež AXKID Movekid i-Size [61–125 cm] Black

Otroški avtosedež AXKID Movekid i-Size [61–125 cm] Black

axkid
0-7 let 61-125 cm Pritrditev z avtomobilskim pasom

Axkid Movekid je otroški avtosedež, kjer se Axkidova inovativnost in skrb združita, da ustvarita udoben prostor za vašega malčka, poln praktičnih funkcij. Kompaktna zasnova otroškega avtosedeža Movekid se zlahka prilega vsakodnevni rutini vašega otroka, zaradi česar je popoln spremljevalec za vse vaše družinske avanture!

449.90 €
Izračun obrokov leanpay
16.7.2024 time

Otroški avtosedež AXKID Movekid i-Size

61 – 125 cm
do 7 let

Podaljšana doba uporabe avtosedeža obrnjenega nasprotno smeri vožnje do 36 kg (oz. do 125 cm)

Zaščitite svojega malčka na vsakem potovanju z Movekidovo podaljšano možnostjo vožnje nasprotno smeri vožnje vse do 36 kg (oziroma do 125 cm).

CENOVNO DOSTOPNA ODLIČNOST

Movekid presega pričakovanja in zagotavlja možnost, ki ne sklepa kompromisov Axkidovih strogih varnostnih standardov. Poudarek je na zagotavljanju najvišje oblike zaščite, ki je dostopna vsem.

PREISKUŠEN NA ŠVEDSKEN TESTU

S pečatom Swedish Plus Test Movekid zagotavlja največjo varnost za vašo družino. Uspešno je prestal enega najstrožjih varnostnih testov, pri čemer je bila prednostna naloga dobro počutje vašega otroka.

Otroški-avtosedež-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-3

PRILOŽEN DODATNI VLOŽEK

Z mislijo na najmanjše potnike od 61 cm (6-9 mesecev), je Axkid Movekid opremljen z notranjim vložkom, ki zagotavlja pravilno namestitev vašega malčka. Vložek je odstranljiv, kar olajša prehod v naslednjo stopnjo razvoja vašega otroka.

Otroški-avtosedež-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-12

ZASNOVAN ZA ODRAŠČAJOČE OTROKE

Axkid Movekid je preprost in kompakten, a vsestranski avtosedež, opremljen z vzglavjem, ki ga nastavljamo po višini na 13 položajev, ter zagotavlja udobje v vseh fazah rasti vašega otroka. Zasnovan s skrbnim premislekom, zagotavlja dovolj prostora za noge in udoben položaj sedenja za vašega malčka.

Otroški-avtosedež-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-4

ZAKAJ IZBRATI AXKID?

Axkid je švedski proizvajalec otroških avtosedežev s strastjo do varnosti otrok na cestah. Njihov cilj je potovanje otrok, nameščenih nasprotno smeri vožnje čim dlje.

Verjamejo, da gredo varnost, udobje in uporaba z roko v roki. Izboljšani standardi varnosti in večja ozaveščenost staršev rešujejo življenja otrok.

Za Axkid se rešitev skriva v vožnji, obrnjeni nazaj, čim dlje.
Otroški-avtosedež-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-14

VOŽNJA NASPROTNO SMERI JE DO 5-KRAT VARNEJŠA

Vožnja nasprotno smeri je do 5-krat varnejša, zato so pri Axkid ponosni, da lahko ponudijo pravo vožnjo nasprotno smeri podaljšano vse do pribl. 6-7 let starosti.

Preberi več – BLOG

axkid-vzratna-vožnja

KOMPAKTEN IN ELEGANTEN DIZAJN

Axkid Movekid ima vse varnostne lastnosti vseh avtosedežev Axkid, a hkrati dovolj kompakten, da se prilega različnim modelom avtomobilov, pri čemer daje prednost prostoru in preprostosti.

RESNIČNO PODALJŠANA VOŽNJA NASPROTNO SMERI (RE-BOARD)

Axkid Movekid se odlikuje po zagotavljanju podaljšane, nazaj obrnjene varnosti za otroke do 125 cm ali 36 kg. Vožnja, obrnjena nasprotno smeri, nudi kar. Z zmožnostjo prilagajanja različnim stopnjam rasti kompaktni otroški avtosedež Axkid Movekid zagotavlja, da lahko vsi otroci uživajo v tem povišanem varnostnem standardu za daljše, varnejše potovanje, obrnjeno nazaj, in zagotavlja individualno prilagajanje malemu potniku.

UGODNA ODLIČNOST IN VARNOST

Izdelan na trdni, poznani in priznani platformi modela Minikid, Movekid ponuja kompaktno rešitev za avtosedež, ki ne ogroža varnosti. Sledi nagrajenim lastnostim svojega predhodnika in združuje Axkidovo zaupanja vredno odličnost s praktično cenovno dostopnostjo, ki jo bo cenila vsaka družina.

Otroški-avtosedež-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-9

Vas zanima kakšna razlika med modeloma Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid? Raziščite v tem članku >>

Preberi več – BLOG

Dodatne informacije o Axkid Movekid

Axkid Movekid je kompakten avtosedež z izjemno varnostjo in praktičnimi značilnostmi, ki pomaga olajšati vsakodnevne družinske vožnje in je zasnovan tako, da se popolnoma prilega majhnemu ali večjemu otroku. Izdelan je po varnostnemu standardu R129 in ima priporočeno uporabo do 125 cm ali 36 kg. Axkid Movekid je opravil tudi švedski test Plus, zaradi česar je še en izjemen otroški avtosedež Axkid za vašega otroka.

Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-18

PRILAGODLJIVO UDOBJE ZA ODRAŠČAJOČE OTROKE

Axkid Movekid se odlično prilagaja rasti otroka, začenši pri starosti približno 6-9 mesecev in skozi leta vse do približno 6-7 let otrokove starosti. Ponaša se s dodatnim prijetnim vložkom za manjšega otroka in vzglavjem s 13 nastavljivimi položaji, vse znotraj kompaktne in prostorne zasnove školjke sedeža. Movekid ponuja trajno udobje in varnost ter se prilagaja vsaki novi stopnji rasti vašega otroka.

Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-4

STROGO JAMSTVO ZA VARNOST

Axkid Movekid ponosno nosi certifikat Swedish Plus Test, certifikat, ki ga prejmejo le vzvratno obrnjeni avtosedeži, ko so prestali enega od najstrožjih testov trčenja – švedski Plus Test. Poleg tega je kompaktni avtosedež opremljen z Axkidovo zaščito pred bočnimi trki (ASIP), zasnovano za večjo varnost v primeru bočnih trkov. Skupaj zagotavljajo obkrožajočo celovito zaščito za vsako potovanje vašega otroka.

Otroški-avtosedež-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-10

Vodilni varnostni sistem na svetu s Švedske

Axkid ONE 2 Minikid 4 je opremljen z vrhunskim pasom in varnostnim sistemom švedskega ponudnika tehnologije Holmbergs®. Vsaka komponenta, od zaponke do pasu, je testirana zunaj predpisov, da se zagotovi vrhunska kakovost in zmogljivost, ki odlikuje vodilnega v svetu.

Otroški-avtosedež-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-6

PRILAGODLJIVO UDOBJE ZA ODRAŠČAJOČE OTROKE

Axkid Movekid, oblikovan tako, da se osredotoča na dobro počutje vašega otroka, zagotavlja, da je vsako potovanje čudovito in udobno doživetje, ko otrok raste. Movekid ima trpežno tkanino prevleke avtosedeža, ki je enostavna za vzdrževanje in jo je mogoče priročno prati pri 30 °C, zato predstavlja idealno ravnovesje med praktičnostjo in udobjem za vašega otroka in vašo družino. Za starše, ki dajejo prednost otrokovi sreči in dobremu počutju, je Axkid Movekid pametna izbira.

Otroški-avtosedež-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-13

Testiran na švedskem Plus testu
Zagotavlja vrhunsko zaščito pred čelnim trkom in izpolnjuje stroge varnostne standarde za varnost otrok.

ASIP
Axkidov ASIP (Axkid Side Impact Protection) je bil zasnovan z znanim nemškim inštitutom za testiranje varnosti, da zagotovi vrhunsko zaščito vašega otroka med bočnim trkom.

Dolga doba uporabe
Odobrena za otroke do 125 cm, kompaktna oblika je primerna za otroke do 6-7 let in 36 kg.

13 položajev višine vzglavja
Opremljen s 13 položaji vzglavja brez potrebe po ponovnem napenjanju pasu, kar zagotavlja, da sedež raste z otrokom.

Vključen dodatni vložek
Služi mlajšim potnikom, nudi udobje in prilagodljivost od 61 cm (6-9 mesecev).

Prilagodljiv otrokovi rast
S 13-pozicijskim naslonom za glavo in blazinico za manjšega otroka se dizajn premišljeno prilagaja, da ustreza vsaki stopnji otrokovega razvoja.

 

Varnostni program za dolgo dobo uporabe
Vožnja nasprotno smeri je kar do 5-krat varnejša, zato so pri Axkid ponosni, da lahko ponudijo pravo vožnjo nasprotno smeri podaljšano vse do pribl. 6-7 let starosti. Temeljni vidiki, kot so kakovost, vodljivost, varnost pri trčenju in ergonomija, so vsi oblikovani tako, da omogočajo vožnjo, obrnjeno nazaj udobno vse do 6-7 let otrokove starosti.

Prostor in dizajn
Ponuja prostorno sedežno površino za vašega otroka, hkrati pa ohranja kompaktno obliko, primerno za različne modele avtomobilov.

Dva položaja naklona
Ponuja prilagodljivost pri iskanju optimalnega prileganja za vašega otroka in avto ter zagotavlja prilagojeno in udobno namestitev. Za dodatni kot je na voljo še združljiv klin Axkid, ki ga je mogoče uporabiti za še izboljšano nastavitev.

TEHNIČNI PODATKI

UN R129/02 (i-Size) Odobren v skladu s švedskim Plus testom
do 7 let starosti otroka
do 36 kg
61-125 cm
10 kg
44 / 54 / 65 cm
Namestitev v avto z avtomobilskim varnostnim pasom. 1 komplet spodnjih privezi je vključen k sedežu.
Snemljiva prevleka, pralna v pralnem stroju na 30 stopinj. Snemljiv vložek za otroke med 61-105 cm Kompatibilen z vsemi avtomobili, tako majhnimi kot velikimi. Barve na slikah se lahko razlikujejo od originala.
Prosimo upoštevajte, da je navedeni starostni razpon le smernica, ki temelji na povprečnih vrednostih, in ne omejuje ali jamči dobe uporabe.
Barve na sliki se lahko razlikujejo od originala.

Koristne blog objave

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

image

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

image

Na mirno pot z dojenčkom

Vožnja v avtomobilu z dojenčkom je lahko povsem drugačna od voženj, ki ste jih bili vajeni preden ste postali starši. Preberite si nekaj naših nasvetov za mirnejšo, zadovoljno in varno pot, tako za vas kot za dojenčka! >>

image

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

image

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo