Akcija velja do 11.12.2023
Domov Igrače Lesena kuhinja Street Kitchen Pinolino Jamie

Lesena kuhinja Street Kitchen Pinolino Jamie

pinolino

Mmmm, kaj tako mamljivo diši danes na mestnih ulicah? Odvija se ulična kuharija, ki kar vabi, da poskusimo kaj novega! Mali kuharski mojster vam bo na leseni kuhinji Pinolino Jamie pripravil slastne klobasice z žara, za sladico pa posladkal s kepico domačega sladoleda.

143.20 €
179 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 143.20 €

Izračun obrokov
12.12.2023

Lesena kuhinja Street Kitchen Pinolino Jamie

Leseno ulično kuhinjo Pinolino Jamie lahko mali prodajalec uporablja tudi kot stojnico s sladoledom ali žarom, ter tako vsak dan na njej obiskovalcem ponudi kaj drugačnega in novega.

Mali kuhar lahko pekač vzame iz pečice in takoj ponudi okusno pojedino svojim gostom. Priročen kuharski pribor lično obešen visi ob strani, da je malemu “chefu“ vedno pri roki. Čez pomivalno korito namestimo žar ploščo in že naslednji trenutek zadišijo na vročem grilu slastne klobasice! Bi za sladico kepico domačega sladoleda? Ali pa morda kuhinjo z malce domišljije spremenimo v stojnico na tržnici? Naj domišljija nima meja!

 • Delno masivna: lipa, bor in MDF, lakirano brezbarvno in pisano
 • Uporabna kot ulična kuhinja, žar in stojnica s sladoledom
 • Š 79 cm, G 40 cm, V 118 cm
 • Višina pulta: 60 cm
 • 2 gumirani leseni kolesi, kovinska prema
 • 25-delni set vključuje: 1 kuhinjo, 1 visečo tablo, 2 lonca, 3-delni set kuhinjskega pribora, 12-delni set za sladoled in vaflje, 4-delni set za žar, 2 “steklenički“ za omako
 • Pomivalno korito oz. zamrzovalni predal iz umetne mase
 • Gumbi, ki se vrtijo (s “klik“ zvokom)
 • S tablo piši-briši
 • Priporočljiva za otroke od 3 let starosti dalje.
Lesena-kuhinja-Street-Kitchen-Pinolino-Jamie-3

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj