Akcija velja do 15.4.2024
Domov Igrače Lesena kuhinja Street Kitchen Pinolino Jamie

Lesena kuhinja Street Kitchen Pinolino Jamie

pinolino

Mmmm, kaj tako mamljivo diši danes na mestnih ulicah? Odvija se ulična kuharija, ki kar vabi, da poskusimo kaj novega! Mali kuharski mojster vam bo na leseni kuhinji Pinolino Jamie pripravil slastne klobasice z žara, za sladico pa posladkal s kepico domačega sladoleda.

179 €
Izračun obrokov
17.4.2024

Lesena kuhinja Street Kitchen Pinolino Jamie

Leseno ulično kuhinjo Pinolino Jamie lahko mali prodajalec uporablja tudi kot stojnico s sladoledom ali žarom, ter tako vsak dan na njej obiskovalcem ponudi kaj drugačnega in novega.

Mali kuhar lahko pekač vzame iz pečice in takoj ponudi okusno pojedino svojim gostom. Priročen kuharski pribor lično obešen visi ob strani, da je malemu “chefu“ vedno pri roki. Čez pomivalno korito namestimo žar ploščo in že naslednji trenutek zadišijo na vročem grilu slastne klobasice! Bi za sladico kepico domačega sladoleda? Ali pa morda kuhinjo z malce domišljije spremenimo v stojnico na tržnici? Naj domišljija nima meja!

 • Delno masivna: lipa, bor in MDF, lakirano brezbarvno in pisano
 • Uporabna kot ulična kuhinja, žar in stojnica s sladoledom
 • Š 79 cm, G 40 cm, V 118 cm
 • Višina pulta: 60 cm
 • 2 gumirani leseni kolesi, kovinska prema
 • 25-delni set vključuje: 1 kuhinjo, 1 visečo tablo, 2 lonca, 3-delni set kuhinjskega pribora, 12-delni set za sladoled in vaflje, 4-delni set za žar, 2 “steklenički“ za omako
 • Pomivalno korito oz. zamrzovalni predal iz umetne mase
 • Gumbi, ki se vrtijo (s “klik“ zvokom)
 • S tablo piši-briši
 • Priporočljiva za otroke od 3 let starosti dalje.
Lesena-kuhinja-Street-Kitchen-Pinolino-Jamie-3

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Na mirno pot z dojenčkom

Vožnja v avtomobilu z dojenčkom je lahko povsem drugačna od voženj, ki ste jih bili vajeni preden ste postali starši. Preberite si nekaj naših nasvetov za mirnejšo, zadovoljno in varno pot, tako za vas kot za dojenčka! >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo