Akcija velja do 25.9.2023
Domov Igrače Lesen voziček za punčke Pinolino Jasmin 4-delni komplet

Lesen voziček za punčke Pinolino Jasmin 4-delni komplet

pinolino

V lesenem vozičku je prostor za najpomembnejše igrače in najljubše punčke, ki ne smejo manjkati na sprehodu. Zahvaljujoč gumiranim kolesom voziček teče lahkotno in tiho. S priloženo 3-delno posteljnino pa mamice in očki punčk poskrbijo, da bo njihovim dragim malim dojenčkom med sprehodom z vozičkom resnično udobno.

54.90 €
Izračun obrokov
27.9.2023

Lesen voziček za punčke Pinolino Jasmin 4-delni komplet

 • Lakiran MDF, barvan roza in belo
 • Vključuje 3-delno posteljnino ‘Little Hearts’, roza
 • Tkanina 100% bombaž
 • Polnilo 100% poliester
 • D 52 cm, Š 31 cm, V 51 cm
 • Dimenzije dna vozička: 36 x 26 cm
 • Višina ročaja za potiskanje: 50 cm
 • Gumirana kolesa, kovinska prema
 • Priporočljiv za otroke od 3 let dalje.
PINOLINO-Puppenwagen-Jasmin-4-komplet-1a

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj