Akcija velja do 11.12.2023
Domov Igrače Lesen poganjalec Pinolino Vespa mint

Lesen poganjalec Pinolino Vespa mint

pinolino

Vruuum! Leseni poganjalček Pinolino bo s kultnim izgledom prave Vespe otrokov zvest spremljevalec na mnogih poteh.  

95.20 €
119.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 95.20 €

Izračun obrokov
12.12.2023

Lesen poganjalec Pinolino Vespa mint

Leseni poganjalec Pinolino Vespa bo z 8-kratno višinsko nastavitvijo oblazinjenega sedeža otrokov zvest spremljevalec mnogo let. S poganjalcem brez pomožnih kolesc otrok krepi koordinacijo, reakcijo in ravnotežje.

  • Masiven: breza, lakirana mint in srebrno
  • D 77 cm, Š 34 cm, V 51 cm
  • Gume iz EVA pene
  • Sedež nastavljiv na 8 različnih višin
  • Priporočljiv za otroke med 3 in 5 leti starosti.
Lesen poganjalec Pinolino Vespa mint 3

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj